Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné, uhry, hnisavé zápaly

01ozzy

mam akne na cele a v oblasti sanky..lenze to nie su obycajne vyrazky ale hrce..na cele su az take velke ako by som narazila do dveri..:)kto ma skusenost s takymito zapalmi dajte vediet co pouzivate a ci pomaha..dakujem

izzy

miska, eucerin dostanes v lekarni je to medicinska kozmetika.ja som si najskor kupila krem ten stoji 500 sk, a teraz som si dokupila pletovu vodu cca 330 sk.je pravda ze to nie je najlacnejsie ale oplati sa investovat lebo pomaha.

miska131

izzi:ahoj ja som takisto vyskusala viac druhov kozmetiky ale malo to zabera no ale vyskusam tu kozmetiku aku ti vravis ten eucerin je to dostat v lekarni ci v drogerii? a kolko to tak stoji? cca.

izzy

caute ja som si s akne svoje vytrpela. micilo ma tri A pol roka a vyskusala som snad vsetky kremy a vodicky.napr. vichy normaderm mi vobec nepomohlo len vysusilo tvar.bola som zufala ani liecba u koznej lekarky nepomahala ale asi pred mesiacom som objavila kozmetiku EUCERIN.za tri tyzdne mi tak upravila plet ze nechapem.je skvela vyskusajte

katka44

Ahoj dievčatá aj chlapci,
aj môj syn mal neuveriteľné problémy s akné, ale už je to za nami. Dnes má nádhernú pleť a je veľmi spokojný.
Ak máte záujem dozvedieť sa viac, píšte mi na email. K.

maťkaa:)

ahoj,mam akne uz velmi dlho a nic mi nepomaha,vyskusala som asi 20 vodiciek,masticiek,bola som u kozmeticky ani kremy nepomahaju:( poradite mi co mam robit??? :(

panika

tiez som to pocuvala len tak jednym uchom, lebo som bola na odchode. skus sa pozriet, ci to nemaju na webe-v archive.

jaja

ano 30.5.stredu,nemala som cas to pozriet v klude,len tak som v zhone....sledovala.Vies nieco blizsie.Chcela by som pomoct mojej 12r.dcere.Inak asi 1 mesiac si normalnou vodou umyje tvar -pred spanim,potom jej tvar osetrim sprejom ALOE VERA,tvar reaguje -cervenie a trochu pali.srtavu trochu upravujeme,ale len tak bez cokolady,cipsy -vobec,koreniste jedla...a som spokojna,inak chodi aj 1 x do mesiaca kozmeticke.ale chcela by som vediet co ten rakytnikovy olej,,,,
jaja

jaja

v telke hovorili o rakytnikovom oleji,15 kv.nakvapkat na chleba a pomaly jest + dodrzat taku dietku ako pri akne...neudene,cokoladu..cipsi...
mate s tym niekto skusenost,vraj do 14 dni sa plet viditelne zlepsi...jaja