Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MOZE TO STAT?MOZE BYT TAKA NAHODA?

Príspevok v téme: MOZE TO STAT?MOZE BYT TAKA NAHODA?
vermilion

Asi predtyzdnom mali s priatelkou polovicaty styk,vlastne,ze som sa jej pohyboval medzi piskami a dnus som nesiel ani na 1cm urcite.Vobec som sa neuorbil,vysiela mi len ta tekutina,co slizi asi nato aby sa to lepsie KLZALO.Chcel sa opytat ci moze mat tehotna.UZ jej asi Dva tyzdne aj nieco meksaju kramy,tyzden potom jej bolo zle,nezvracala,mala proste to ze ju bolelo brucho,opysovala bolest vo vajecnikoch.Teraz su tomu asi dva tyzdne a nej niesu ziadny priznaky MENSTRUACIE,uz sa fakt bojim.Ako hlboko je maternica?Mohli sa tam dostat spemrie?Moze byt tehotna?Ak nie preco jej tak meskaju kramy?

;;;

vermillion-preco si priatelka nespravi tehot.test a bude mat aspon viac jasno v tom??teda nezavidim ju v takom strese byt momentalne.bolest vo vajecnikoch moze signalizovat zapal,mimo mat.tehot. ale ak je to okolo 14 dni od zaciatku poslednej menstruacie, tak to moze byt ovulacia.priznaky nevolnosti mozu byt v tomto pripade aj psychicky vyvolane-panika z oteotnenia.odporucam tehot.test a ak by bol aj tak negativny a stale by ste mali pochybnosti tak k dr.

Summer

hej bol clanok...technicky je mozne ze mam pod postelou toho mimozemstana z rooswellu ale prakticky tam nie je...je to tak ojedinely pripad ze jeden z milion...ceknite si stranky normalne zdravotne gynekologicke tam vam to len potvrdia

goodgirl

no,praveze by mohla byt,nerada ti to hovorim,bol o tom clanok v plus 7 dni,nemusel si do nej vojst ani ejakulovat,ta tekutina obsahuje totiz spermie,a tie male mrsky si vedia najst cestu ze by si sa cudoval

vermilion

Ako nezvracala,a ani nic a co sa tyka stresov,no tak preziva asi tak ako nikdy,pretoze rozmysla ci ma lubi:(a tak vseobecne a este je aj velmi zlozita a zivot meniaca sa rodinna situacia.

esti

nikoho nestrasim. Davam im istotu.Pokial do nej nevosiel tak sa nema coho bat.No slova niekomu niekedy nestacia, hlavne mladym...

Summer

ved ale chapes on sa do nej nespravil ani nic?sak ho nestras:)...pochybujem ze je tehotna nikto takto este neotehotnel

evuso

Chodte kupit test da sa uz kupit aj v hypermarkete,ak je negativny nech skoci k lekarovi.Ma tvoja priatelka pravidelny menstruacny ciklus?

Summer

urcite nie je tehotna preboha...na to aj daco treba aby otehotnela:)...kramy jej mozu meskat z milion inych dovodov..alebo jej jednoducho vynechali..alebo bola chora,zmena prostredia alebo to ze sa strsujete pre toto lebo to vobec menzesu neprospieva...urcite je v pohode tak klud