Ahojte kočky, ktoré bojujete proti tukovým vankúšikom:) Zaujímalo by ma, čo jete na raňajky, obed. Skôr ma zaujímaju recepty, pretože viem, ktoré suroviny sú vhodné v aký čas a ktoré sú úplne vylúčené. Len si neviem vhodne pripraviť jedlo tak, aby bolo aj chutné, aj zdravé. Mäso jem len kuracie a ryby. Milujem zeleninu, ovocie už menej. Tak podelte sa o svoje recepty :) Pekný deň.
Čo si robíte jesť?
Mňam:) a tú rybku len tak opražíš na olivovom oleji ? Bez žiadneho korenia ?
No ja jem z mäsového iba ryby a preto si častok obedu robím Pangasa, filety, s olivovím olejeom osmahnem na panvici, na prírodno, žiaden obal, ako príloha sú výborné zemiaky uvarené v šupke, alebo bez nej , ale ako som zistila že pri chudnutí by sa moc nemali tak si robím k nim zeleninu, velmi jednoduch zoberiem zmes mrazenej zeleniny a tú ohrejem, Pangas je zo zeleninou mňamka :)
matulda ja si robím podobne :) ovsené vločky zalejem nízkot. mliekom, pridám lyžičku medu, dam do mikrovlnky na pol minúty a nasekám polovičku banánu :) no skôr ma zaujímali nejaké overené recepty, hlavne na obed a večeru :) samozrejme ďakujem aj vám janka a clara :)
Ahoj :) no na ranajky si robievam ovesnú kašu, a to tak že dám variť vodu do ktorej po chvílke nasypem ovsenné vločky, ked zmäknú a voda sa čiastočne vyparí prilejem mlieko a varím dalej. Ked je to už kašovité vypnem oheň a dochutím to medom a ovocím, možno nejaké oriešky je to mňamka ;)
skus knihu - 90dnova dieta. mozno tie recepty budu aj na nete
tak ked vies spravne a nespravne potraviny tak si lahko aj najdes nejaky recept na internete trebars nie? :)) je ich kopec