Ahojte, máte niekto skúsenosti s tabletkami Slimball na chudnutie?
Slimball
babenka,aj ja som nikdy neklikla na tú reklamu,lebo takýmto blábolom neverím,musí byť výdaj,to je juasné,ale užívala som psylium,kvôli črevám,na úpravu stolice,náhodou som sa chcela zasmiať o čom to je,ktak som klikla a čítam,že je to na podobnej báze.Ja by som totiž potrebovala tiež jesť pomenej,lebo mjám veľký výdaj,nakoľko športujem a aj prácu mám nonstop v úpohybe,tak potom sa nejdem dojesť najmä večer,preto som myslela,či by to čiastočne nezaplnilo žalúdok,bojím sa však vedľajších vplyvov,ako plynatosť z tej vlákniny,lebo ako som spomínala,nemôžem jesť väčšinu zeleniny práve pre toto,aj som mala problémy,ktoré som riešila so svojim gastro.vlákninu však príjmať musíme.Ale ako napr ja,že nemôžem vôbec sterukoviny,hlúboviny,ani melon,papriku, a mnoho iných.okrem toho keď denne športujem,uprednostňujem sachre,mäso vôbec nemusím,teda potom som na ryži,múke a to nie je dobré z energetického hľadiska,lebo poznáme kladný vplyv vlákniny na organizmus a čo má za úlohu.no ak mi Ty ako odborníčka povieš,že plantago je na tom istom princípe,škoda peňazí.dík.
Mile damy, slim ball funguje, ale pokial si nestanovite jedalniček spravne,neschudnete ani gram. Bez pohybu a upravy stravy sa to neda.Keby to bolo take lahke,po svete by chodili len chudi ludia.
Slim ball iba pomaha pri pocite sytosti a čiastočne \"pohlcuje\" cukry.
Takže vyvaženy jedalniček plny hodnotnych bielkovyn,vitaminov a stopovych prvkov, aby ste svojmu telu nespôsobili šok + kardio cvičenie a kila idu dole
Viem, čo hovorim,študujem hygienu výživy :)
Tak veľa štastia pri chudnuti
NO JE TO KRAVINA A NEčUDUJEM SA ..žE SI TO ZASTAVAJU..KED TO PREDAVAJU...MOZES DRZAT VSETKO ..PODLA NAVODU .....AKURAT SA ZDUJETE..ZBYTOCNE VYHODENE PENIAZE..A NIKTO TI NIC NEVRATI..AJ KED SOM POSLALA SPAT TIE PRAZDNE FLASE..SU TO PODVODNICI
No asi preto vam to nefunguje pretoze ste pazrave a tlacite do seba same mastne a tucne jedla a myslíte ze sa stane zazrak. Chudnutie nie je o zazraku treba zdravsie zit upravit jedalnicek, a mat pohyb!!Niekto veri cajom na chudnutie, niekto naplastiam, niekto pilulkam ale pri kazdom treba sportovat a nesediet doma!
Slim ball -no čo povedať-nie ste hladný pretože vláknina sa napučí a hlad nemate pretože v očakávaní ,,zazraku,, v chudnutí si ho kupite.Ja som kupila davku na 7 týždne(72 eur) a dostala som krem na určité partie tela za 1 euro --nóóó výsledok :) som bez peňazí no moja váha 90 mi ostala . HAHA takže je to blud a už tolko som si vravela že nič takéto nekúpim no dúfala som že sa stane zázrak .Snáď obyčajna vláknina z lekárne za pár eur pomô´že rovnako na stolicu.
Ja som si ich tiež kúpila ,no pojedla som celú davku na 7 týždňov ale váha ? Vaha ukazuje to isté hrozné číslo nad 90 ale zdá sa mi že nohavice -opasok bud sa natiahol alebo v páse je toho menej.Nooo zato stolicu mám 4x denne sranda čo?????Jem ako vždy 2x denne a možno ta jablkova vláknina pomahla pri mojej zápche : )
Tak neschudla som za tie dni ani gram, dokonca mám pol kila naspäť. takže je to ďalší nezmysel - nekupujte si to. Radšej začnem viac cvičiť ako doteraz. Po slimballe mám strašný hlad, neviem sa na nič sústrediť, stále mi škvŕka v bruchu. Končím s užívaním a radím nekupovať to. Prajem úspešné cudnutie