BLONDINKY-spokojnosť s farbou

katuša

ahoj, aj ja som šla na blond zo svetlohnedých vlasov, mám dosť svetlú pleť. najprv som skušala farbiť sa doma, nedopadlo to podla mojich predstáv. nasledne prebiehali kadejaké opravy a tak až som nakoniec fakt skončila pri kaderníčke a tomu som zostala verná. Určite si k nej dones nejaké obrázky, aká aspon zhruba blond sa ti páči, lebo predsalen nie je blond ako blond. ona ťa určite aj usmerní. tie obrázky ti radím preto, lebo ak ti dá vybrať zo vzorkovníka farieb, tam to vždy vyzerá inak tá vzorka ako bude vysledný efekt. a či nelutujem? párkrát som pomyslela na to, či by nebolo fajn vrátiť sa k prirodzenému looku, dnes je to in. no odkedy som blondína, vyditeľne si všímam vačšiu pozornosť od mužov, viacerí sa obzrú, dostala som veľa veľa komplimentov aj od žien, že mi to fakt pristane, cítim sa byť oveľa výraznejšia, takže nie, zatial by som nemenila. občas, ked chcem zmenu, aby to hlavne vyzeralo prirodzenejšie, dávam si hnedastý melír do toho, no len občas, lebo finančne je to dosť...a je ale doležité potom udržiavať vitalitu vlasov, suché blond ako metla nie je aspon podla mna vobec pekné. no byť tebou možno by som uvažovala najprv aj nad nejakým hustejším melírom. ako prechod by to bolo super. takže ak to mám zhrnúť, nechaj si určite poradiť, rátaj s tým, že je to zásah do vlasov, budeš sa o ne fakt musieť starať pravidelne, taktiež je to poriadny zásah do penaženky, a možno sa ti bude ťažšie na to zvykať prvých pár dní, lebo aj ked sa to nezdá, je to zmena a poriadna :) aspon tak to vidím ja, ak by niečo rada odpoviem :)