Skleroza multiplex a tabletka "po"

krtkoprtko

tina, najprv sa ukludni, zisti si podrobnosti a až potom začni kritizovať...mám 18 a nepovedala som, že som mala nechránený sex...nie sme prví a ani poslední komu sa stalo, že sa pretrhol kondóm, môže sa to stať hocikomu a kludne aj tebe, tak sa ukludni láskavo...od teba človek nikdy nemôže pýtať nejakú radu, lebo vždy toho človeka nejako len zdrbeš..ja sa nenechám zdeptať niekym, kto nie je v poriadku...a tiež nie si jediná, ktorá má SM, tak sa tu netvár ako najväčšie chúďatko, ktoré je jediné na svete čo má takúto hnusnú chorobu...

tina78

pozri si statistiku kolkym pacientkam sa zlepsila SM po tehotenstve, mozno tehotenstvo ale po tehotenstve sa zhorsil stav
ale kazdy pacient je iny tazko povedat

tina78

pocuj ty mas kolko rokov?
tak na co mas nechraneny sex, ked potom tu davas taketo otazky?
co myslis co by bolo horsie v nasom pripade? tabletka ,,po,, ci tehotenstvo?

takze neries z akej firmy... v lekarni mi predali tabletku a ine som neriesila

krtkoprtko

ja si tiež pichám copaxone a preto som sa bála, že či to nemôže nejako ublížiť alebo niečo..a mala si escapelle alebo nejakú inú?

krtkoprtko

nevadí, ale aj tak ďakujem veľmi pekne..ja sa skúsim ešte opýtať nejakej lekárky, ale naozaj aj tak ďakujem veľmi pekne

lusssy

myslím,že by to malo byť v pohode :) nemá to s tým nič spoločné...no nie som odborníčka tak nemožem ti zaručiť 100% že je to tak