Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypadávanie vlasov ....

Príspevok v téme: Vypadávanie vlasov ....
Meggi_15

V poslednej dobe mi nejak priveľmi začali vypadávať vlasy. Viem že je jar a vtedy vlasy viac vypadávajú. Ale mám pocit že mám riedšie vlasy na vrchu hlavy. :/ ....Nevedeli by ste mi poradiť nejakú vodičku alebo niečo? ... Nie je to až také hrozné ale preistotu chcem s tým niečo robiť aby to nebolo horšie. :)) ...Ďakujem :)

optid

Ak nie sú zistené ziadne priciny jedine co viem ze ma odskusany efekt: Nutriol® Hair Fitness Treatment (12 ampuliej, Použitie pre ženy Fáza zásahu: Jednu ampulku každý druhý deň počas ôsmich týždňov*. Fáza starostlivosti: Dve ampulky za týždeň počas štyroch týždňov. Použitie pre mužov: Fáza zásahu: Tri ampulky týždenne počas ôsmich týždňov*. Fáza starostlivosti: Dve ampulky za týždeň počas šiestich týždňov. €73.48) + sampon Nutriol Shampoo
€38.30 . Kúra sa aplikuje pristrojom Dalvanic €340.07 . Za tieto ceny sa objednava v e-shope.
Po registrácii platia pre mojich odberatelov ceny: kúra 51,40€, sampon €26.80 , Galvanic 264.20€. Tieto produkty su patenzované, neexistuje konkurencia, ucinky na vlasy ukazuje asi 12 - 14 obr. ma www.youtube.com

problém.

aj mne velmi padajú. bola som na preventívke a som OK, tak neviem z čoho. Ale naozaj velmi padajú. Mám 34 rokov. Beriem vitaminy ale nepomáhajú. Mám dlhé vlníté vlasy..Vodičky by som nerada používala, lebo si vlasy natáčam a tým učes nedrží a vlasy sa z nich velmi mastia. Som tiež zvedavá čo kto poradí...