Ahojte,
mam tmavohnedu farbu vo vlasoch a chcela som bledsiu - skor orieskovu.
Kadernicka mi vsak povedala ze to nejde a ak by mi dala taku farbu, vlasy by som mala flakate.
Ake mate skusenosti so zosvetlovanim? Ako by som mala postupovat? Postupne melir az kym tmave vlasy neodrastu?
svetle vlasy z tmavych?
ziadna penova farba nieje taka trvacna ako ti klasicke kremove farby. aj ked to pisu na obale ze je trvacna, tak nevydrzi tolko ako bezna a straca odtien velmi skoro
laurina: za to ze ti vyrastli vlasy, farba nemoze :))
farba od Loreal bola trvacna, len farba mi chytila uplne inak ako na obrazku,ja som skoro ay yelenu na flasoch videla :)
nieco taketo chcem,prvy obrazok:
.hairstyleshot.com
dufam ze to zobrazi
daj si normalnu trvacnu farbu, nie penovu, pretoze tie penove vobec niesu take trvacne a nevydrzia dlho, ale musis pocitat s tym ze kazda farba chyta trochu inak na biele odfarbene vlasy a rychlejsie sa z nich vymyva,zo zaciatku bude treba farbit trocha castejsie. skus esteraz poslat obrazok, ake vlasyby si chcela mat, ale ked to skopirujes sem, tak vymaz http a www z toho odkazu a potom posli
..a to sa presne mne stalo, z tmavych som si postupne cele odfarbovala SAMA,az kym som nemala zlto-biele, skor biele no nie moc pekne,,a potom som si dala svetlo hnedu farbu od loreal mousse na to a vysledok, ffuj taka zvlastna medovo hneda,,tak mam spat na bielo a neviem aku farbu si mam dat na vlasy aby vysledok bol aky chcem,,,chcem svetlo hnede: -odkaz odstránený-
ma niekto skusenost??
ja som mala tmavohnede skoro az cierne farbene...kupila som si syoss zosvetlovac a pekne mi to stiahlo az na blond a potom som si na to dala farbu aku som chcela...svetlo hnedu...a mam poprobleme...vlasy sa mi nespalili...
ahojte baby moja osobna skusenost je taka ze s niekolkorocnych tmavo hnedych vlasoch (farbenych - povodne mam svetlo plave) som si sama postahovala farbu. kupila som si palete melir kde je pribalena aj melirovacia ciapka a povytahovala som si pramienky, naniesla melir a nechala posobit 45 minut ako je v navode (poslednych 10 minut som si vlasy prikryla foliou) vlasky mam teraz pekne tym ze melir cez ciapku nerobi viditelne pasiky ako bezny melir skor len presvetluje opticky farbu vlasov a teraz su moje vlasy take svetlejsie hnede. vyzera to super pockam este mesiac alebo dva a znova si to presvetlim aby som dosiahla svoju plavu farbu a uz nemusela farbit. doporucujem :-)
bud odfarbit vlasy a nato vinovu farbu, aleo B4 color remover
baby a ked som dlhe roky si farbila vlasy na ciernu alebo tmavu hnedu farbu, a teraz by som chcela prejst na taku vinovu farbu ako na to? lebo na krabicke sice bolo ze prekryje aj tmavohnede vlasy ale neprekrylo len mi stamvli akoby som si dala ciernu farbu... no a teraz co? :-/ tiez melirovat? len ja mam uz dost tenke vlasy a dost mi aj vypadavaju...
zial teraz mi dofarbila opat tmave, kedze som zatial melir nechcela riesit. ale ked pjodem nabuduce, vyskusam ten melir.
ani ma tak netraip odrastanie vlasov. ja mam bledo hnede. akurat to, ze tie vlasy su pri cele vytahane a az blond.
neviem si velmi predstavit blond melir mne, ale za pokus to stoji.
vdaka :)
okrem toho uvidim este co spravi slnko s tymito. kedysi som mala kadernicku a jej tmava farba sa mi vymyvala tak po mesiaci na svetlu. zial potom zmenila dodavatela a dala mi farbu ktora sa vymyt nechcela :/
ale vadaka za rady