ahojte, chcem sa spýtať, čo si myslíte ak má niekto už 20 rokov a ešte vždy je panna.
začínam mať pocit, že okolo ma nikto taký nie je. všetky moje kamarátky sú zadané už niekoľko rokov a samozrejme majú už za sebou dosť veľa vzťahov.veľmi často sa rozprávajú o sexe, a vždy keď začnú s touto témou tak sa len pozerám niekde mimo, alebo sa snažím zmeniť tému.je mi trápne povedať im, že ja za sebou ešte nič také nemám..lebo podľa ich názorov je prísť o panenstvo najlepšie tak okolo 15-16 rokov a potom je už neskoro.
nemám problém s tým, že by o mňa nikto nemal záujem, práve naopak.. mám dobrú postavu, vždy okolo veľa kamarátov, rada chodím na všetky možné akcie..jediný problém je v tom, že ja sa nechcem vyspať len tak s niekým koho nebudem ani poriadne poznať, alebo nebudem do neho zaľúbená..aspoň prvýkrát by som to chcela zažiť s niekým na kom by mi naozaj záležalo...mala som dosť veľa chalanov, ale nikdy som sa ani s jedným nevyspala a vždy to vydržalo len veľmi krátko, pretože najneskôr po mesiaci som vzťah (ak sa to tak vôbec dá nazvať) skončila, pretože nikdy som nebola zamilovaná. najskôr mi to až tak nevadilo..veľa mojich kamarátiek mi závidelo, že je o mňa záujem a samozrejme si mysleli,že som sa s každým z tých chalanov aj vyspala..lenže teraz mám už naozaj pocit, že je neskoro, a neviem či sa vôbec oplatí čakať na niekoho výnimočného..bojím sa len toho, že to prvýkrát zažijem s niekým koho nemilujem a budem to ľutovať.jediné čo by som z toho mala by bolo,že by som si mohla povedať, že som už aj ja niekoho mala, pretože tak sa mi zdá, že byť pannou je podľa ľudí v mojom veku nejaká choroba.. čo si o tom myslíte??
Mám 20 rokov a som panna...som jediná?
aaale....ved ja mam 23 a som tiez panna....
presne ako pises....nezeniem sa do nicoho....vsetko ma svoj cas a nechcem to prezit len tak s hocikym.... a preto stale cakam :)
a bude to stat za to :)
ďakujem vám za reakcie :)
Mám tiež 20 a nejako sa nezaoberám tým,či je to divné,keďže veľa kamarátok to už má za sebou.Jednoducho som zatiaľ nenašla nikoho takého,takže to zbytočne neriešim,skôr to riešia kamaráti,ktorým to stále nejako nejde do hlavy a prvá otázka,keď sa po dlhšej dobe stretneme znie:No čo,už ??? :DD..Ale aspoň sa na tom zasmejeme :DD Dokonca mám aj podozrenie,že uzavreli stávku,hovädá,ale nie som si istá :DDD
ja som mala 29...no jednoducho nenašiel sa ten pravý..potom sa našiel a sme spolu už 5 rokov a nič nelutujem
Iba 20 ? Nerob si z toho problem, normalka...
jo a na otazku "co si myslite?"
by som odpovedal asi takto:
konecne dalsi clovek, ktory nekona pudovo a mysli aj na buducnost. clovek ktory nezije pre absolutnu pritomnost "chemie" (co nie je pravda, chemia neexistuje :D ) atd atd
pretoze je sranda, ze ludia povacsine tvrdia ze 15-16 alebo 18 ved je OK, avsak na druhej strane o par dn neskor ludia tvrdia ze do 20 su ludia "deti" a "pevne partnerstvo" nema sancu vydrzat)
to sa samo o sebe zneguje atd...
podla mna ludia co cakaju na praveho - teda maju "az" 20-25 a nikoho nemali su vynimocny druh :) a to neprehanam..
ludia hovoria: aj tak nemas sancu najst si princa na prvy krat.
avsak ti co neskocia hned na prveho/prvu - ti sa toho princa/princeznu aspon SNAZIA najst.. a to sa tiez pocita..
vymaz so svojho slovinka "panna" "panic" atd..
to je dalsi bullshit zabavka pre neviem koho..
ale mimochodom, nedivim sa ze media a vsetko mozne propaguje "cim skor tym lepsie"
- ludia budu zaneprazdnen sexovanim a nebudu mysliet na dolezitejsie veci
(samozrejme nie kazdy, ale tak niekedy to tak vyzera :D )
mozno je to propaganda farmaceutickej firmy :) cim viac sa choroby premiesaju tym viac zisku pre nich :D
na mieste ludi co su este v 18-20-22-30 pannami ci panicmi, by som jednoducho ignoroval fakt, ze mam vek X a mal som 0 partnerov. to je absolutne jedno ze kedy co pride :)
nikdy nie je neskoro... zijes len raz, tak musis byt prieberciva v otazke partnerov ;)
To sme dvaja..
ja mam presne taky istý problem.
Som panic, som celkom sexi, vysportovana postava, vysoký, baby na mna letia... avsak na disco sex nechcem len tak s hocikým..
normalne ked som to cital mal som pocit ze je to o mne ale v mužskom podaní...aj ked ma to tiež trápi
podla mna to divne nie je.. prave naopak.. ja keby som nasiel take dievca tak by som bol len rad..
PS: napíš telefonné čislo :D ale žartujem
:DD
janek, este daj info podla ktoreho psychologa ? :))
ach jaaaj... :D
..ale no darmo, niekto potrebuje sa este aj v intimnostiach riadit psychologom... :D
Vobec si nemyslim, ze by si bola jedina. Ja som prisla o panenstvo sice tesne pred 20tkou, ale nemyslim si, ze nieco zmeskas, ked este pockas. Nemas sa kam ponahlat, je dolezite, aby si svoj prvy sexualny zazitok prezila s niekym, koho naozaj lubis a komu na tebe zalezi. Ak sa niekto taky este v tvojom zivote neobjavil, pockaj :) Ked najdes toho praveho, milovanie s nim bude o to krajsie...