Sme spolu rok ale ide mi dosť na nervy vzťah frajera a jeho sestry (rovnako starej ako som ja ) .Všetko !!! si hovoria (či sme spolu už spali /nespali)ˇ, čo robievame, ona vie veľa vecí o mne. Niekedy si otvoria vino a pozeraju film, chodia spolu do mesta a dnes ma zabil telefonatom ( mimochodom od rana mi az teraz o siedmej vecer volal ! ) že idú so SESTROU do kina!!! Ja trčím doma, oni si idu do kina. Nemala som tam byt miesto nej JA? Vraj že nech sa možem učiť. Ano,ale opytat sa ma tiež mohol .. Vytača ma to !!! Ked mi volá a počujem slovo sestra az mnou mykne .Mám pocit, že vždy bude prednejšia jeho sestra ako ja, jej názor, jednoducho ona...
Priatel-jeho sestra-JA
moj chlap tiez utekal s kazdou prkotinou za sestrou a vysledok??? ona o mne vedela vsetko, este hadam aj znacku toaletneho papiera. kedze som clovek, co si strazi sukromie, uplne som z toho bola v soku. bolo to chore na hlavu, divne, viaceri z mojho okolia sa nad tym pozastavovali, cize to nebolo divne len mne, ale aj nasim znamym (!)
vela ludi hovori o svojich intimnostiach s inymi ludmi, napr chalani medzi sebou a podobne...
a to s tym kinom, ako to nemoze ist so setrou do kina bez toho aby tam tahal frajerku, no ja neviem, trosku to prehanate nie
no ale je rozdiel normalny surodenecky vztah a nenormalny vztah
bibba ak sa raz zoberú na 1.mieste bude jeho žena dieťa a sestra bude vždy jeho sestra,ale všetky dôležité veci bude riešiť zo svojou manželkou a hovoriť o intímnom živote svojej sestre v takomto veku keby boli v puberte,,no snad si nemyslíš že môj ženatý brat za mnou uteká s nejakým problémom až nejaký majú riešia si ho pekne sami vzťahy máme dobré ak potrebujú pomôcť prídu spoločne a pomôžeme ale aby ja som sa im rýpala do života?to je trošku veľa,potrebujú pomôcť?pomôžeme vždy sme pomohli aj to tak vždy bude....
Je fajn, ze tvoj priatel ma so sestrou taky priaznivy vztah..
ale myslim, ze v niektorych veciach je to prehnane.
Aspon opytat sa ta mal.. ci napr.nechces ist s nimi do kina aj ty a nie rovno rozhodnut, pricom nevedel, ako travis cely den a vecer. Vzdy sa treba pytat, az tak konat.
A takisto tie intimnosti: ludia su rozni, niekto sa ani nepozastavi nad tym, co inemu velmi prekaza... no rozhodne si treba take veci ujasnit.Partner by sa ta mal opytat, ci ti to neprekaza, ked rozprava sestre o vasich intimnostiach. Ty mozes povedat ano, vadi mi to, alebo nie, nevadi a on by to mal respektovat.
Mne osobne by to vadilo, ale ozaj ludia su rozni.
preboha. ty ziarlis na jeho rodinu? zobud sa, sestra by vzdy mala byt viac ako frajerka. co s tebou takeho doteraz prezil? kolko ste spolu? s nou cely zivot, a na tvojom mieste by som bola rada, ze maju pekny a kamaratsky vztah, vela surodencov taky nema...
majloSS :D:D:D aby ju nenatrepal za chvíľu do postele:D:D sestra§ja jasne mu to vysvetli že aj vo vzťahu sú určité hranice odtiaľ potiaľ a daj vedieť ako to pokračuje
nahodou ja by som chcela mat taky vztah so surodencom, priatelia sa schadzaju a rozchadzaju ale rodina je rodina, netreba to urcit prehanat ale podla mna je pekne ze maju taky vztah medzi sebou
Tak toto je podľa mňa choré, nespáva s tou sestrou? Lebo mi to tak príde keď si hovoria aj to či ste spolu spali a podobne. To akože jej musí všetko hovoriť? Trápne a divné!!!
Pozdravujem Vás.
Súrodenecké vstahy maju kvalitu, pre ktoru sa rozhodli ludia vlastne este pred narodenim. Neexistuje rozhodny pristup k posudeniu takychto vstahov. Navyse, ak sa na to divate urazene a sdávkou jesitnosti, neprinasa to uzitok.
Skuste pochopit, prečo sa veci dejú a potom, verím zaujmete iný postoj.
Všetko dobré Vám prajem. www.bioba.ic.cz