Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

delegatka, CK

bibi123

Inac si myslim, ze celkovo budu CK krachovat v nasledujucom 10 roci-trosku sledujem situaciu a klesa podiel organizovaneho turizmu-je internet, ucime sa viac cudzich jazykov, existuju nizkonakladovky, sme sebavedomejsi, schopnejsi si vybavit vsetko sami...

bibi123

delegatka - 1. stupen som studovala vseo. manazment, 2. CR, v CR nepracujem, lebo sa tam neda zarobit a zaroven mat rodinny zivot.
Moji EX spoluziaci bud zarabaju 400eur v cistom pri normalnom pracovnom case, alebo 1000 v cistom, pracuju 6dni do tyzdna, 15 hodin denne a su bez partnerov... A ja chcem zarabat vela a malo hodin pracovat:O)))

amandine

ja som robievala delegátku niekoľko rokov, mám VŠ vzdelanie a stačil kurz sprievodcu s jazykovými skúškami. samozrejme, ak už máš prax, lepšie sa hľadá práca. ja som robila len na dohodu, na tri štyri mesiace počas prázdnin (neskôr už aj počas dovolenky), ale niektoré cestovky preferujú SZČO, najmä ak sa jedná o destinácie, kde delegát trávi až 6 mesiacov.

delegatka

dakujem moc za odpoved :) ...ja totizto studujem stvrty rocnik - personalny manazment...no tento odbor ma vobec nebavi, chcela som ist na cestovny ruch, bohuzial ma nezobrali....tak som velmi rada, ze uz nemusim ist studovat dalsiu skolu....akurat si spravim ten kurz...a ty mas nejake skusenosti s pracou v CK alebo ako delegatka?

bibi123

delegatka-staci kurz na pracu delegatky a na predajcu v CK staci normalne vzdelanie, ale vacsinou sa tam vyzaduju skusenosti, poznat rezervacne systemy, Amadeus, Galileo,...