Ahojte,už 1rok užívam Medokriptýn a stále sa nám nedarí otehotnieť. Lekárka mi zistila zvýšený prolaktín.Medokriptýn užívam 2x1 tabletku a už mám strach že sa detí nedočkáme.Chcela by som vedieť aký je postup pri liečbeprolaktínu. Vyšetrení hypofízi magnet. rezonanciou bolo negatívne.
prolaktín
yamovka, na zvyseny testosteron je skor vytazok z dateliny
RNG, a kde sa da zohnat yam? u nas na slovensku? v lekarni? ja mam zas zvysený testosteron a doktor mi chce nasadit antikoncepciu, hoci ju teraz nepotrebujem...
Casto som tu odporucal Yam, senovku grecku ciastocne aj damianu, black cohosh, pupalkovy olej(nie v tehotenstve!) a Dong Quai.
Tieto prirodne prostriedky vsetky upravuju mnohym hormonalne hladiny do normalu.
Tj zvysuju vytvaranie progesteronu, znizuju hladiny prolaktinu, upravuju menstruacny cyklus a problemy spojene s nim(PMS, PMDD).
Ich vyhoda je, ze nemaju bocne skodlive nasledky, lebo su schvalene ako potravinove doplnky, tj s tymi istymi kriteriami bezpecnosti v odporucenych davkach ako potravinu.
Neocakavajte, ze vam ich lekari predpisu, alebo ze budu mat o nich vobec vedomosti.
Potravinove doplnky nie su sucastou studia na medicine ani na farmacii.
Napriek tomu mnohe pracuju vyborne, preto si mala skupina(zatial) lekarov ich vybera ako lepsiu alternativu miesto chemickych farmaceutik.
alebo parledol???
je tu niekto kto berie medocriptine na znizenie prolaktinu?? a vie mi poradit doktorka mi napisala na papier davkovanie ze 2 dni mam brat tabletku 1/2 tabl.vecer
2 dni 2x 1/2 tabletu a potom 2x1 tabletku denne od 5 - 25 dna cyklu a teraz nechapem mam 20 den cyklu...ked to zacnem brat podla toho tak bude 24 den cyklu potom 25 den jedna tableta potom pauza a az piaty den cyklu zase zacnem brat??? lebo nechapem tomu co mi napisala...:-(((
ahojte, ja mam problem s prolaktinom asi 4 roky, mala som aj nalez na hypofyze, ale ten uz od minuleho roka nemam..klop klop. Ja som brala na prolaktin parlodel, nebyvalo mi z neho zle ani som nemala nejake specialne vyhrady, pomohol. Momentalne uz neberiem vobec, len ma sleduju na endokrinologii.
tak čo, máš niečo nové?