ako sa ich zbavit...prosim radte
lupiny
ak sa nevies lupin zbavit treba ist na kozne
ja pouzivam head&shoulders mentol proti lupinam a celkom to ide.obcas lupiny mama le to yavzsi aj d toho ci prijmam dost vitmainuv ked zjem za den aspon jendo jablko tak v poho ale ked vynecham tak sa zacnu robit tak to zalezi ci mate dostatok vitaminov
Môj priateľ mal neskutočne veľa lupín-suchých.Svrbela ho hlava a padali ako sneh.Strojčekom si stále holil hlavu.Tak som začala zháňať tie správne šampony a našla som šampon od VICHY.Pomohol mu perfektne ale aj mne lebo už nevyzerá ako trestanec.Stojí okolo 300sk,ale vydrží dlho!Odporúčam len to čo vyskúšam.Držím palce.
jednoduche kuzlo- minule som si kupila obycajny sampon od LOREAL ELSEVE proti lupinam a je to! :)) skus za vyskusanie nic nedas nie? stojilen okolo 90 sk- mne aj rodinke pomohol. Ale treba davat pozor este na to ze ked si nahodou davas vela laku na vlasy- to tiez sposobuje lupiny- ale len niektore laky. Dufam ze som pomohla pa :)
daj si akupunktúrou upraviť činnosť obličiek,neprevlhčujú pokožku,tá potom vysychá , praská sa a odlupuje sa.
ahoj, ja mam tiez tento problem uz roky raz je to lepsie a raz horsie. Nizoral je sice super ale zacali mi z neho vypadavat vlasy tak som ho musela prestat pouzivat teraz si kupujem sampony proti lupinam vseho druhu a ked ich striedam je to lepsie. Pomahaju mi aj vlasove vody lopuchova, zihlavova a celo si trochu nakremujem ked si zmyjem vlasy, asi tolko:-) ale v lete je to najlepsie lebo sa casto kupem na prirodnych jazerach kde nie je chlor a vtedy nemam lupiny vobec:-) takze sa neviem dockat leta:-D
tým vlasom to až tak neprospieva,keď ich denne šampónuješ,aj z toho je koža suchá..
ja mam tiez problem s lupinami. no to uz ani nie su lupiny... to je taka divna koza, ktora sa mi odlupuje hlavne tam, kde koncia vlasy a zacina celo. a v poslednom case sa mi tam zacali robit vyrazky a nemozem sa ich zbavit. este aj vlasy sa mi zacali velmi mastit, kazdy den si ich musim umyvat...no strach