Chalani, aký máte názor na strie? Ja ich mám na zadku a stehnách a neviem, ako bude môj partner na ne reagovať :-( Moc sa vám to na babách nepáči?
strie
citas myslienky na dialku? :-)
ja nehucim len hovorim ze by som bola rada keby som stretla niekoho takeho.Stretla som plno chlapov a ty ktory staly za hriech boli obsadeny.Takze mam smolu na chlapov..
Nic sa nedeje.Uz som zviknuta na icq-cko a niekedy zabudam dopisat myslienku a posielam to dalej. koda ze ja som sa doteraz nestretla s chalanom ktoremu nevadia mensie kozne problemiky na zadocku.
Prepac zabudla som dodat ,,cest vynimkam,,Nie vsetci su rovnaky.Este raz prepac!
niekomu sa to páči, inému nie. to je rôzne ako vo všetkom. mne sa to napríklad tiež páči a vôbec mi to nevadí. nikto Ti neporadí nejakú obecnú formulku a ak sa o to niekto snaží, hovorí z neho ignorantstvo, atď!!! viď niečo podobné aku tuto ESTI!!! neútočím, len ako môže niekto v globále povedať, čo sa iným páči, tak to nechápem???
Moja priatelka ma tiez na zadocku strie, ale neni to nic strasne. Mne to nevadi, dokonca sa mi to aj paci...