Totiž mám taký psychický problém (zase), že som sa zamilovala do toho kamaráta, ktorého som tu spomínala. Síce ma naštval, aj som mu napísala svoje a tiež sa vyjadril, že nechce vzťah iba kamarátstvo, no nepomôžem si. Je dosť svojrázny, má názory, s ktorými ja absolútne nesúhlasím (prehnaná viera v Boha, no je ku mne dobrý a asi preto mám tento pocit. Keď mu to poviem úplne na rovinu (aj keď som mu už niečo naznačila), zľakne sa a nebudem mať ani kamaráta. A keď mu to nepoviem, budem sa trápiť vnútorne.
Som na hlavu
Biela macka - trochu sa uvedom. Si taka zufalo, zufala, ze ked Ti postar donesie list, tak zacnes rozmyslat, ze ho milujes.
Vela ludi sa moze k Tebe spravat milo, ale to neznamena, ze Ta miluju. Su to take povahy, ze sa tak spravaju. Ja tiez otvorim dvere hocakej slecne, dietatu, babke, dedkovi, susedovi, ci kolegovi a ku kazdemu sa pekne spravam. Ale to predsa nic neznamena.
Mala si smolu na chlapa-manzela. To si teraz hovoris. Ale uvedomujes si, ze podstatnou mierou, svojim spravanim, si si mohla mozno za to ciastocne aj sama ? Skus sa pozbierat, nehladaj v kazdom muzovi, ze Ta miluje, necakaj nic a mozno budes prekvapena, ze stastie si Ta najde nakoniec samo. Ty tak zufalo tuzis hodit sa prvemu okolo krku, ze kazdeho odplasis...
už ma tá láska prešla na dobro
zaujimave ze ho milujes ale on a jeho zakladne videnie sveta je podla teba na hlavu
tebe sa akurat tak paci ze sa nasiel niekto kto sa k tebe chova slusne. ale ty aj svateho odradis.
Felia - vola sa Peter, viac neprezradim :-) A Jajka, ty si tiež dosť mimo. Chceš kontakt na neho? Môžte sa dať dokopy a spoločne sa modliť.
mozno by si toho chalana mala zacat pocuvat
byt tebou, vyhladam psychiatra vo svojom vlastnom zaujme
Biela mačka..odkiaľ si? Lebo čírou náhodou poznám tiež jedného takého človeka..akoby si mi citovala jeho slová..tak mi napadlo či to čírou náhodou nie je ten istý..:)
Mne z toho do smiechu nie je.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nemusite mi nic pisat, po tomto maili som si uvedomila, ze chlapec je riadne mimo.
"Z toho co tu citam mam pocit, ze si skor samotarsky typ
a tiez mam pocit, ze by si prilis chcela mat niekoho po svojom boku.
Ver, ze uz po svojom boku niekoho mas a ten niekto je sam Pan Jezis.
Mozno si povies, ze co ti tu pisem o Bohu ked viem, ze si neveriaca.
Mozno prave to Boh chce aby som ti pisal take veci, ktore maju byt akousi
naplastou na tvoje rany.
Doveruj Bohu, ze to s tebou mysli dobre a podakuj sa mu za zivotne utrapy.
Prave vdaka nim moze clovek prist skorej k Bohu, ktory je dobry, ktory je laska.
Dakujte Bohu lebo je dobry, lebo jeho milosrdenstvo trva naveky.
Amen"