Som na hlavu

Príspevok v téme: Som na hlavu
biela mačka

Totiž mám taký psychický problém (zase), že som sa zamilovala do toho kamaráta, ktorého som tu spomínala. Síce ma naštval, aj som mu napísala svoje a tiež sa vyjadril, že nechce vzťah iba kamarátstvo, no nepomôžem si. Je dosť svojrázny, má názory, s ktorými ja absolútne nesúhlasím (prehnaná viera v Boha, no je ku mne dobrý a asi preto mám tento pocit. Keď mu to poviem úplne na rovinu (aj keď som mu už niečo naznačila), zľakne sa a nebudem mať ani kamaráta. A keď mu to nepoviem, budem sa trápiť vnútorne.

AdamKrt

Biela macka - trochu sa uvedom. Si taka zufalo, zufala, ze ked Ti postar donesie list, tak zacnes rozmyslat, ze ho milujes.

Vela ludi sa moze k Tebe spravat milo, ale to neznamena, ze Ta miluju. Su to take povahy, ze sa tak spravaju. Ja tiez otvorim dvere hocakej slecne, dietatu, babke, dedkovi, susedovi, ci kolegovi a ku kazdemu sa pekne spravam. Ale to predsa nic neznamena.

Mala si smolu na chlapa-manzela. To si teraz hovoris. Ale uvedomujes si, ze podstatnou mierou, svojim spravanim, si si mohla mozno za to ciastocne aj sama ? Skus sa pozbierat, nehladaj v kazdom muzovi, ze Ta miluje, necakaj nic a mozno budes prekvapena, ze stastie si Ta najde nakoniec samo. Ty tak zufalo tuzis hodit sa prvemu okolo krku, ze kazdeho odplasis...

jajka001_

zaujimave ze ho milujes ale on a jeho zakladne videnie sveta je podla teba na hlavu
tebe sa akurat tak paci ze sa nasiel niekto kto sa k tebe chova slusne. ale ty aj svateho odradis.

biela mačka

Felia - vola sa Peter, viac neprezradim :-) A Jajka, ty si tiež dosť mimo. Chceš kontakt na neho? Môžte sa dať dokopy a spoločne sa modliť.

Felia

Biela mačka..odkiaľ si? Lebo čírou náhodou poznám tiež jedného takého človeka..akoby si mi citovala jeho slová..tak mi napadlo či to čírou náhodou nie je ten istý..:)

biela mačka

Nemusite mi nic pisat, po tomto maili som si uvedomila, ze chlapec je riadne mimo.

"Z toho co tu citam mam pocit, ze si skor samotarsky typ
a tiez mam pocit, ze by si prilis chcela mat niekoho po svojom boku.

Ver, ze uz po svojom boku niekoho mas a ten niekto je sam Pan Jezis.
Mozno si povies, ze co ti tu pisem o Bohu ked viem, ze si neveriaca.

Mozno prave to Boh chce aby som ti pisal take veci, ktore maju byt akousi
naplastou na tvoje rany.

Doveruj Bohu, ze to s tebou mysli dobre a podakuj sa mu za zivotne utrapy.
Prave vdaka nim moze clovek prist skorej k Bohu, ktory je dobry, ktory je laska.

Dakujte Bohu lebo je dobry, lebo jeho milosrdenstvo trva naveky.

Amen"