Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kontakt s otcom

Príspevok v téme: kontakt s otcom
hippo3

chcela by som sa spytat ludi, ktorych otec je stale nazive, ale nestaral sa o ich, ako to zvladli? mam na mysli najma zeny, dokazali ste sa vyrovnat s nezaujmom (pytam sa tych, ktorych sa take nieco tyka). Ste teraz po nielkolkych rokoch v kontakte? Mali ste s tym problem? Zlost? Smutok? Ovplyvnilo to Vase vztahy?

alexis swan

mate59
pre kazdu zenu na svete je dolezite mat otca, pretoze prave ten a len ten (!!)zastava funkciu prveho princa, prave otcovia maju uzasnu rolu vo vyvine dcery.. prave o vas cakame ze nam poviete ake sme uzasne princezny, ako krasne vyzerame, ake sme ocarujuce,... od vas by sme sa mali naucit ze muzi si nas musia vazit a ako to vazenie vlastne vyzera, ako to chodi vo vztahu atd. mne to chyba, sama to na sebe vidim, mam problemy vo vztahu, niekedy male sebavedomie, neverim si, bola som prehnane ziarliva, nepoznam svoju hodnotu(no cim som starsia a venujem sa sama sebe a svojmu vnutru tak to vyzera inak) .. a milion inych veci.
urcite aj ju poznacil vas stroskotany vztah, stavim sa ze kazdy den na teba mysli a pyta sa sama seba co spravila zle, ako ta sklamala a cim nieje dost dobra pre teba.. ja to tak mam tiez. aj ty si vnutri urcite raneny, ale mozno je ti pohodlnejsie takto, nic neriesit, poslat prachy a tym vyzerat ako slusny otec. tvoja dcera je poznacena tvojim nezaujmom. je cas konat.. nevies kedy sa nieco moze stat a ty budes stat nad jej hrobom...alebo ona nad tvojim,.. vyjasnite si veci, mozno to nepojde hned ale je to treba a je to dobre..aj ona si vela veci uvedomi, mozno to zachrani alebo zmeni jej vztah, jej pohlad na samu seba, jej pohlad na zivot...

jajka001_

v dnesnej dobe staci mat meno, vyhladas v tel. zozname na nete
neviem ci mas novu rodinu a preto ta to nezaujima, ale myslim ze maloktoru dceru by netrapilo ze otec sa nezaujima

mate59

ja jej tel. nemám,ani adresu kde býva,ona hej,ak niekedy bude chciet sa ozvat,ale osobne si od toho nič neslubujem,asi by som si s nou nemal čo povedat.

jajka001_

myslim ze je to škoda, obaja sa o niečo ochudobňujete. urcite si jej chýbal. možno sa na teba hnevá, že o ňu nejavíš záujem. možno by stačilo dvihnut mobil a zavolat, veci sa daju ľahko zmenit , ak naozaj chceš...môžeš si s nou dohodnut stretnutie, porozpravat sa, vyjasnit si nejake tie veci...asi sa ti nechce otvarat stare rany, ale mozno budes prekvapeny. dcera je tvoja, nie len tvojej ex.

mate59

to je na bode mrazu,za vzťah,aký má ku mne sa može podakovat mame,ja jej peniaze stále posielam,pokial skončí 3. roč. doktorand.študia.