Alebo je to podobny vymysel ako accai ?
Kúra 309 - funguje?
Je to totálna blbosť, vyskúšala som to a nefunguje to, zatiaľ mi peniaze neposlali ale že ich majú vrátiť do 90 dní. Takže odporúčam nekupujte to!!!
fuha, tak to ma zaujima teda ze ake pokroky urobis... naozaj potom napis co a ako, nech vieme :)
Takže tu kúru 309 som si objednala a dnes začínam s jej užívaním. Potom Vám tu napíšem, či som niečo schudla a ak nie vrátim prázdny obal a napíšem či mi vrátili peniaze. Dúfam, že som nevyhodila peniaze len tak do vzduchu.
noska v živote ti peniaze nevrátia to je len na nalákanie ludí povedia ti že si to zle bral alebo čosi NEVERIM že by ti vrátili peniaze ani ked reklamuješ tovar tak ti peniaze nevrátia malo kedy radšej ti to opravia alebo vymenia za nový,..
A to ze ked to nebude fungovať vrátia peniaze ste sa nezamýšlali??myslim si že je to dost velke riziko pre firmu nieco take povedat ak to nema nieco do seba.to je zasa moj nazor
to pekne ten tvoj stromový sirup 180 € ... tu každý sere peniazmi nie??? a po tom zistíš že nič z toho - ja už by som chcela raz vidieť reálne fotky ludí ako napr. v muscel and fitness že ludia schudli...
to už len zle znie kúra 309 - neskúšala by som....
Kura 309 je hlupost...ani nahodou by som Vam ju neodporucila...ja som ju sice neskusala ale uz len podla tych rozpravok co tam pisu a inych diskusii viem, ze je to podfuk...takze si radsej usetrite peniaze na viac zeleniny...:)
ako je to s tou kurou 309? vyskusal to uz niekto?
co sa tyka tej kury neviem ci je efektivne. Acai som pozoroval ludia ktory to brali schudli nejake to kilecko. Pokial treba schudnut rychlo vhodna je hladovka na par dni (staci 7), alebo stromovy sirup neera (Odkaz odstraneny). Pri tejto kure sa nechudne ani tak moc z tukov ako z usadenin co mame v tele. Vysledky su od 2 do 12kg za 10dni. Zalezi od toho kto je ako zaneseny, ako sa stravuje a ako to ma v hlave upratane :-D