Sex - ako často?

Príspevok v téme: Sex - ako často?
Zuzka999

Ahojte,
s priateľom žijeme spolu necelý rok. Milujeme sa raz, max. dvakrát do mesiaca. Mne to viac menej vyhovuje, nesťažujem sa, som spokojná. Neviem ako on, neriešime to spolu, ale snáď mu to vyhovuje tiež, aspoň sa tak správa. Len sa občas zamyslím, či je to normálne pre mladých, zdravých ľudí....veď by sme podľa časopisov a telky mali teraz skákať na seba každý večer.... Váš názor? Ďakujem!

evik1

no po svadbe sme bývali u svokrovcov v jednej izbe,ja som bola tehotná a manžel chodil 200km do práce,lebo bol vojak,ked mala dcérka 8 mesiacov presťahovali sme sa tam,do podnájmu,aby sme boli spolu,aj tak mi sv.nekúrili a to som čakala dieťa!Vodu na kúpanie som si musela hriať na peci...stredovek.v izbe hučal ohrievač aj varná kanvica.tak som bola 1,5 roka tam a vrátili sme sa,lebo mna to stále ťahalo domov a manžela konečne prevelili bližšie k domovu.Lenže peniaze na dom nemáme,lebo sme investovali do prerábania na prízemí(u svokrovcov)mali sme akože všetko svoje.lenže stále sa nám montovala do všetkého,nakoniec sme znovu po 2 rokoch urobili výmenu poschodí vraj aby sme mali s dvoma deťmi viac miesta a tu je všetko staré a musíme zas investovať!!!ked som chcela kúpiť dom,nechceli,aby sme odišli,aby to zvládali platiť barabiznu!Som aj rada,že máme kde byť,no na úkor súkromia.Vždy,ked bol klud a deti spali,vyrušila nás,cez den nehovoriac,vždy niečo bolo treba!!!Taká mucha masiarka.

jajka001_

evik, preco ste sa stahovali ku svokrovcom ked ste mali vlastné? ako to znasas, ved to je na nervy, vacsinou to byva naopak, mladi najprv u rodicov a potom sa osamostatnia

evik1

mne to dodrbali svokrovci,ked sme boli s manželom mimo,dcérku sme uložili a hotovo.odkedy sa mamičkin presťahobval do rodičovského domu,nemáme súkromie a to ma deptá,ja mám šport a on...celibát,ľutujem ho,ale kto mu za to môže,že mu mamička lezie aj do spálne...?tak si vybral,mamičku a rúča žena behá po kopcoch,obdivuje prírodu miesto sexu,v minulosti som ešte iniciovala,výlety,že pojde akože autom do obchodu,však jej vždy niečo chýba,stretneme sa tam a tam,a v aute šup...ale už nemám záujem rýchlovku bez nežností,som akási využitá,ked si nevie rady s rodičmi tak...potom ja šport a on...škoda sme mladí.

brontanaska

ja cim som starsia tym viac potrebujem milovanie. mozno je to o tom, ze zena vyzrieva (aj muz samozrejme :) ak je pohoda den, tak saa milujeme aj 2x denne, respektive raz, ale dame si viac kol. ak sme unaveni tak nic, ale vacsinou nas ta tuzba premoze. ved sme mladi :)
a mozno je to tym, ze sme obaja dost sexuchtivi. ale to sa zmeni, ked pride babo a nebude cas ani na kavu :)

xy:)

mne sa to zda malo, ale ked vam to vyhovuje.. a si si naozaj ista, ze priatelovi to vyhovuje? ja by som si o tom s nim kecla

mate59

ak je s čím,s kým a na čom,keď je možnosť a čas,chuť a sila, deti, trtkajte ako veverice a skáčte po sebe každý večer.Veď je máj, lásky čas.:)

M74

To je trochu málo 2x za mesiac už po roku. Ale na druhej strane aspoň nebudete mať neskôr po X rokoch problém s tým že sex je iba 1x za mesiac :-)

AdamKrt

Zuzka999:

- neberies nahodou HAK ?
- priatelovi to takto vyhovuje ?

Asi mate bud nejaky slaby pohlavny pud, alebo to milovanie neni ktovieco. Pretoze keby bolo lepsie, obom by sa zachcievalo - viac a viac.