Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

motorkari

Príspevok v téme: motorkari
gsx-r750

su podla vas motorkari arogantni bezcitny darcovia organov?

ja jazdim na motorke a vela krat sa stretavam s tymto nazorom ostatnych ludi vacsinou plechovkarov.a vela krat ma vytocia diskusie ked zomre motorkar a vsetci mu to praju.ked to citam je mi zle.

myslim ze to nie je pravda.netreba hazdat vsetkych do jedneho vreca, nemyslite?:)

lost

inac, ked sme uz pri takejto teme, napadli mi korculiari na cestach :D
aky mate nazor na nich?
zaberu asi tak 1/2 pruhu minimalne :)
a svih sem svih tam, celkom nepredpovedatelne..

(k motorke v mrtvom bode, no hold, to su uz ti co maju vela zivotov :D

www.youtube.com

bibi123

gsx-r750-len si uvedom, ze vacsina motorkarov je debilov a nevedia sa vcitit do koze vodica a nevedia o existencii mrtveho bodu(kolkokrat sa mi stalo, ze som mala nastastie otvorene okno pri fajceni a nieco som cez huciaci motor, klimu, radio pocula)inak by bolo tych organov na trhu viac:O)))) ja by som prijala novelizaciu, v ktorej by som im zakazala predbiehat, kluckovat medzi autami a jazdit vyhradne po krajnici praveho pruhu, verim, ze by sa tak umrtnost znizila aspon o 90%...

lost

ale ak by sa na mna motorka nerutila presne na dvere vodica, tak by som sa jej v auto nebal, cize predsa povie msi no bez.. motorka je na stovke za 3-4 sekundy, cize aj ked ho pustim, ja stratim mozno pol sekundy, respetive urcite som vo vacsom bezpeci, cize ohladuplnost je na mieste.. i ked jazdia ako idioti, kto (v aute) nepsravi "kiks" na ceste nech sa prihlasi :) a az potom kiksuje na motorky...

lost

Minule som videl na vlasnte oci ako automobil zacal predbiehat dalsi automobil a chudak motorkar musel ist mimo cesty aby sa nezabil.
V ten isty den minimalne jeden motorkar sa stretol s automobilom, tak snad sa mu nic nestalo (o par hodin neskor presne v tom istom bode dve auta)..

Tiez by som chcel skusit motorky, ta lahkost a zrychelnie a sloboda musi byt genialna :) ale... riskantne...

Michal_PU
Slovakiaring ;)
(to je okruh predovsetkym pre motorky a tam idu naozaj rychlo)

naco su auta nad 130 :) tam tiez staci treti prevodovy stupen na taku jazdu :D

ale aj tam sa najde magor, co ide rychlejsie ako to vie (to iste ako v aute)... avsak neuznavam to ze ten kto ide rychlo je blbec... potom kazdy druhy MHD vodic je blbec v BA :)
vlaky idu rychlo, lietadla idu rychlo, vsetko chce ist rychlejsie a coskoro sa dostaneme aj do casov, ked automobil bude plne automaticky (nieco ako vo filme, neviem akom) ze ide auto 200kmh a vodic len caka kym tam auto dojde)
rychlost je OK, ale treba ju vediet zvladnut :)
v opacnom pripade mozeme dat limit na bicyklovanie 20kmh
a nieje problem ist na bikcykli 70kmh v dedine, cize ;) :D

blondula

ja byvam na dedine a tu to casto vidiet,ako motorkari jazdia jak drbnuty :-((( rodicia kupuju na leto zasranom motorky a potom nimi hucia a behaju a chvalia sa,ze co oni maju :-( mne vadi to,ze na obed mi maly nemoze spinkat vonku :DDD inac,nie kazdy motorkar je bezcitny,vidavam aj takych,co chodia normalne,ale to skor byvaju ti,co maju tie "harleje" :DDD ti sa mi pacia,jazdia skor z pasie a nie narobit co najviac hluku!....

Yuyi

je to asi kruté ale tí čo mu to prajú majú aj dúvod, lebo keď ide nejaký dilyno ide 300 po dedine kde sa bežne hrajúz deti, tak bodaj by aj nemali take reči

M74

No časť motorkárov si za ten imidž môže sama, napr. idem po okreske, dve motorky za mnou, jedna ma predbieha zľava, druhá sprava. Ozaj bezpečné chovanie. Alebo na križovatke ma sprava obehol borec na motorke vopchal sa predo mňa tak, že som som skoro zrazil keby som nestúpil na brzdu. Ešte mi ukázal vztýčený prostredník a potom naschvál zabrzdil, chýbalo asi 10cm aby bol zošrotovaný. Ďalšia vec prečo ich milujem sú ich výfuky, doba keď na autách leteli športové výfuky nejako pominula, ale snáď každá druhá motorka musí dať o sebe na nočnom sídlisku kilometre dookola všetkým vedieť.

ambbra

slovenski soferi nie su nauceni sa zzit s motorkarmi v cestnej premavke. To je stara znama pravda, preto je tolko tych nehod, niekde som citala statistiku, ze az 80% nehodo motorkarov zavinia soferi aut. Potvrdil mi to aj jeden vysoky policajny dostojnik, ktory uz roky jazdi na motorke a velakrat sa stretol s tym, ze ho sofer v aute doslova vytlacal z pruhu alebo z cesty