Dobrý deň. Mám doma asi 3.mesačné mačiatko. No a nejako mi odmieta papať, všímam si to od dnes (30.4). Naposledy papala na obed, a teraz si dokonca ani nepýta. V miske má granulky , ponúkala som jej už aj konzervu, no nechce , má aj vodičku a vo štvrtok bola od červená , tak myslíte si , že začne papať?
Mačiatko nechce jesť
Ahojte ,
mám doma 5 týždňového kocúrika...všimla som si to len dnes ale ked som mu dávala obed ani sa toho nedotkol.Dobrôtky nechce tiež a to som skúšala 2 druhy dobrôtok.Nechutí mu ani kapsička a pritom to je veľký pažroš.Zje snaď všetko.Aj keď je totálne na prasknutie,sedí pred chladničkou že chce ešte a ešte.V manuáli pre mačiatko sa písalo že mačičky by nemali piť kraské mlieko lebo ich bude bolieť bruško , no minule vyliezol na stôl a vypil ho.Je možné že to by mu robilo problém a nechce jesť? Neviete prečo nechce jesť? Vopred ďakujem.
mám dve trojmesačné mačiatka sú hravé, vymýšlajú, jedno žerie všetko čo ostatné mačky a druhé len vyberané, syrčeky mliečko smotanu jogurt a iné nechce, čo mám robiť? Ako ho naučiť všetko jesť?
Ahojte,
aj moje mačiatko cca 3-týrždňové nechcelo 2 dni nič jesť ani ppiť. Veľmi som sa bála k veterinárovi som ho zaviezla až na druhý deň a zistili mu zápal pľúc. Tak ho liečime, dúfame, že ho to prejde :(( :)
áno,a mačka moze mat toxoplazmozu aj tak len take dva tyzdne a aj to by musela zozrat dake pokazene,surove maso!!!a ako pisalaalusinka,ty by si musela potom zjest jej ....
kastrovat a sterilizovat by sa mali macky,aj psy...nvm,preco ludia este stale veria tej pi.... ze fenka,alebo macka musi mat aspon raz steniatka...pre oboch je to to najlepsie!!!
potom by MackySOS a aj moje OZ malo menej roboty....ale nie,ze by nas to nebavilo,no je to taky kolotoc :-(
a este nieco trosku odveci.
Aj moje macky papaju ;)) a dokonca su pri tom vychovanejsi ako niektori ludia o ktorych sa da skorej povedat ze zeru ;)
Viollette - odporucam macicku potom sterilizovat... bude to tak lepsie aj pre vas, aj pre nu. Aspon sa nebude zbytocne stresovat ;)
Skus si pozriet stranku mackysos.sk ... tam ti urcite poradia...
A co sa tyka komentu - kup jej kitekat... ak mas rada svoju macku, tak jej to radsej nedavaj. Ani whiskas a podobne "jedlo" ...
A famy ze mozes potratit kvoli virusu co macka na teba prenesie... pokial nebudes papat jej hovienka a predpokladam, ze ked jej cistis zachodik tak si po tom ako inteligentny clovek umyjes ruky, nie je mozne aby ta cica niecim nakazila...
Predpokladam, ze nicoo myslel toxoplazmozu... Je vacsia pravdepodobnost, ze sa nou nakazis ked spapas zle uvarene maso, ako od macky... Ale je najlahsie zhodit vinu na niekoho ineho, najlepsie na zviera, ktore sa nevie branit...
Drzim macickam palce ;))
Ty zeres ty tela co ani gramatiku nevie!!!
dávajte si pozor.. ak sa bude divne správať mačka.. že nebude jesť, bude sa plaziť, bude mať teplotu............ hned k zvelolekárovy pretože mačka môže byť nakazená vírusom, ktorý môže preniesť na teba a ty môžeš pri tehotenstve potratiť vďaka tomuto vírusu
kúp jej v Jednote Kitekat, dnes som ho videla v akcii :-D