Potrebovala by som pomoc. Dnes som sa chcela prihlásiť na môj účet na Facebook-u a vyskočilo mi že môj účet je z bezpečnostných dôvodov dočasne nedostupný.Pritom ani raz som nenaletela na žiaden ten Facebook-ovský vírus ktorý sa odosielal v správach. A keď pôjdem podľa daných krokov kde som mala napr. označiť kto je na fotografii a potom si nainštalovať nejaký program ktorý mi okamžite pomôže nájsť a odstrániť infikované súbory, budem sa môcť prihlásiť. A keď už som išla inštalovať tento program môj počítač na to zareagoval že je to veľmi škodlivý a nebezpečný program. Neviem čo mám robiť. :/ ....Nevedeli by ste mi poradiť?? ...Vopred ďakujem :)
Facebook.....
v pocitaci mam program AVG 2011 a nenaslo mi ziaden virus iba ked som mala ten program z fb nainstalovany tak mi hlasilo ze ten program je zavirovany....a mne by uz aj prinajhorsom stacilo aby som si ho nejak zrusila aby som si mohla vytvorit novy ...
a dakujem skusim ci nieco najdem :) ....
pise mi tam ze :
Váš účet je z bezpečnostných dôvodov dočasne nedostupný.
Unfortunately, your computer appears to be infected with a virus.
Neboj sa. Okamžite ti pomôžeme nájsť a odstrániť infikované súbory.
(No a potom je tam 5 krokov na viriesenie : Krok č. 1
Overiť účet
Krok č. 2
Vzdelanie
Krok č. 3
Hľadať a opraviť
Krok č. 4
Zmeniť heslo
Krok č. 5
Obnoviť účet
A aku presne psravu ti to napise?
Skusil by som v uvodzovkach tu spravu (alebo cast z nej 3-5 slov) vygooglit, idealne v anglictine.
casto takto najdem psosob ako vyriesit, alebo aspon identifikovat problem - teda niekomu sa to uz mohlo stat a mozn ot onajde riesenie :)
(alebo mozes rovno aj sem nakopirovat co to presne napise)
anpr tu moze byt nieco:
www.askmefast.com
no to som si myslela aj ja a skusala som to na inom pocitaci inom internete a nic... neslo to :/ ....:(
no ked sa prihlasim ako som pisala jedine mi ukazuje ze sa mozem odhlasit alebo podla danych krokov to mozem vyriesit ale tym ze si nainstalujem nejaky program no ked som si ho instalovala moj program na virusy mi ohlasil ze je to velmi nebezpecny program zavirovany a ze mi poskodi pocitac :( .....
No čakala som 2 dni ale stále nič :( .... Myslíte že sa to ešte zmení??? :/ .....