ahojky.prosím vás,nepoznáte na Slovensku nejakých prír.liečitelov,ktorý úspešne liečia ekzémy a podobne?? čo viete o panovi Dedíkovi?prosím píšte
Prírodný liečitelia - kožné ochorenia
Asi najlepsi prirodeny liecitel na ekzemy je GARRA RUFA. Overena a vo svete uznavana. Blizsie info na www.doktor-ryba.sk
padanie vlasov-u mladých žien,častou príčinou bývajú slabé oblíčky,posilniť ich a problém zmizne,(akupunktúra)
Aloe, probiotika,kokosovy olej, vitaminy a mineraly na vlasy a kozu.
Dobrý deň!
Mala by som otázku na kožného lekára. Môj problém sa týka spodnej časti nôch - piet. Na pätách sa mi robia rihy, ktoré mi krvácajú, opuchnú a to miesto je dosť bolestivé. Prvej sa mi to robilo, tak za tri mesiace no neraz už to trvá asi mesiac a keď sa mi zahojí jedna časť, hneď sa mi prerežú päty na inom mieste. Teraz sa mi dokonca spravila taká \" riha\" na palci, ktorá bola zo začiatku malá, no zväčšilo sa to, krvácalo to a teraz mi z toho vyteká hnis. Čo i len na dotyk to hrozne bolí. Mohli by ste mi poradiť nejakú masť, ktorú by som si mohla kúpiť. Momentálne som odcestovaná v zahraničí.
ďakujem veľmi pekne a prajem príjemný deň.
Tonka.ju
My sme boli u pana Dedika,na zaklade rozhovoru v casopise ,ale viac by som uz nesla.Ano mozno kazdemu da nieco podobne,zaplatili sme 500sk za vytazky z bylin,boli sme kvoli synovi.Od 1 1/2 maval atopicky ekzem,vselico sme skusali.Teraz mu pred rokom prepukla astma.Pred liekmi som ho uz neubranila,musi uzivat aj tie kortikoidne,ale myslim, ze mu to vtedy nepomohlo.Aj priatelka bola s dcerou,ta nema vlasy,skusa vselico,tiez mala problemy s pokozkou.Myslim ,ze si isla aj po druhu davku liekov,ale ja uz nemam chut.Viditelny efekt to nemalo.Vela stastia.Syn ma uz 7 1/2 roka,trapime sa s tym dlho.Viac verim pobytu pri mori.
Prakticke skusenosti mam s atopickym ekzemom u dcery a u syna s akne a astma. Chceli sme vyuzit aj liecitela Dedika, ale na nete som nasiel niekolko diskusnych for, kde bolo na neho vznesenych dost vela negativnych reakcii od jeho nespokojnych pacientov a tak sme to radsej zamietli. Moje obe deti su uz takmer vyliecene a zacali sa liecit prirodnymi pripravkami od vianoc 2006. Dcera mala akzem takmer od 6 mesiacov zivota, dnes ma 20 rokov. V zivote presla takmer vsetkymi liecebnymi metodami, z ktorych jej vzdy na zaciatku niektore zabrali viac a niektore menej. Ale nikdy nedoslo k celkovemu vylieceniu. Az pri poslednej metode - pitie cisteho gelu z Aloe vera a ostatnych produktov, ako su vyzivove tablety, vsetko na prirodnej baze od jednej americkej firmy, ale nemozem jej tu robit reklamu, takze nazov sa dozviete az mi napisete na moj mail. Syn ma 15 rokov a uz dva roky ho trapilo akne ne cele a na pleciach. A od narodenia je astmatik. Tiez pije gel z aloe a berie rozne vitaminy. Po troch mesiacoch tejto terapie mozem povedat, ze bola uspesna. Dokonca syn nebol odvtedy ani raz chory, co u neho pocas zimy bolo pravidlom. Takze ja mam velmi dobre skusenosti s prirodnymi liecivami a to konkretne s cistym aloe, nie ten smejd co sa predava v lekarnach a tak. Dnes uz nanho nedam dopustit.
K dedikovi nechod,dava skoro kazdemu to iste......a je to velmi dlhotrvajuca liecba a niekomu ani nezabere.Ja mam koznu chorobu...pluzgiernate ochorenie.....a dost mi pomohla pani Zajacova z Povazskej Bystrice.....ked chces dam ti kontakt..moj mail -adresa odstránená-.