ahojte baby,
chcem sa spytat ci mate niektora s tymto skusenosti,prestala som brat HAK, lebo mi nerobi dobre,uz som vyskusala vela druhov,bolieva ma hlava,prsia,nechut do sexu,naladova,priberam z nej atd.lenze neviem co teraz lebo mam priatela,sex mame dost casto a dieta by sme chceli az za cca dva roky.Ako sa chranit?prezervativy neznasam,mam sa orientovat podla plodnych dni?ze ked ich nemam moze to dat priatel kludne do mna?ake ine druhy antikoncepcie su dobre ked som este nerodila?
prestala som brat tabletky
Tak ja som rada, ze nepatrim medzi tie, ktorym robi problemy :) Ale tiez je pravda, ze som ani nikdy nemala kvasinky, mykozy a infekcie, takze zrejme k tomu (zatial) nemam sklony, musim poklopkat :)
mozno ti hak odporuca len preto ze ma z toho provizie
ved to vyskusaj ci by ti to sposobovalo infekcie, lebo napr. hak tiez potencuje niektore infekcie napr. kvasinky, a pharmatex je urcite menej skodlivy ako hak vo vseobecnosti. nasla som na nete ze je v predaji pharmatex tampon s antiseptickym ucinkom.
Hm, zaujimave, pharmatex sa prave odporuca, lebo chrani proti infekciam. Ale uznavam, ze je to vysoko individualne, niektorym citlivym jedincom to moze sposobovat problemy.
tak to je pravda, ale teraz je novy pharmatex, ktory ma ucinky proti premnozeniu infekcie a bakterii a isto je to lepsie ako pouzivanie kondomu, ktory dost casto sposobuje kvasiky
preco ti ho lekar nedoporucil?