Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stehna, lítka

Príspevok v téme: Stehna, lítka
Leo

Ahojte. Mám 14 rokov a mám velmi tučne stehná a lítka už mi vyšli aj strie.Prosím o nejakú radu na schudnutie z tychtvo partíí pretože už som velmi zufalý. Nevychádzam vobec vonku pretoze sa za nich hanbým..Prosím opomoc ja už som strašne zúfaly už aj plačem neviem si dař rady .Dakujem za odpovede.Leo

carey

xdanielax jeej diky. Skusim tu rychlu chodzu najskor asi, lebo fakt uz som skusala behat a neslo to, alebo len chvilu som vydrzala...chcem sa spytat jedalnicek som upravila no niekedy zhresim, to zas priznavam... mozem si dat na vecer napr. teraz este ked som hladna biely jogurt neochuteny? o pol 7 som mala jednu kaiserku celozrnnu so syrom paradajkou a porikom...snad to nebola zla vecera a na obed som mala špenat s 2 bielkami a zemiakmi...ja sa snazim na obed dobre najest a potom uz pomenej... a pijem tie 2 litre cca vody

xdanielax

v prvom rade si treba uvedomit, ze sa neda schudnut len z jednej partie :) a to ze nevladzes behat, je zo zaciatku normalne. Zacni rychlou chodzou. Postupne pridavaj beh. Daj si napriklad minutu velmi mierny beh, dve minuty chodza a pekne to striedaj a skus vydrzat aspon pol hodinku. Ked nebudes vladat, kludne len rychlu chodzu daj. Pri chudnuti je dolezite udrzat si tepovu frekvenciu v aerobnej zone. Dalsia vec s tym pitim a jedenim, pozor!! Jest treba a pit este viac. Hlavne teraz, ked ide teplo. A stepper, orbitrek, bicykel, beh ... vsetky tieto veci su vhodne pri zhadzovani. Hlavne co najdlhsie pri malej zatazi. Pozri si napriklad www.beh.sk alebo -odkaz odstránený- tam je veeeela rad, mas co citat. Kazdopadne sa nikam neponahlaj a davaj si realne ciele, pomal dalej zajdes, zelam vela zdaru :-) aaa samozrejme, uprava jedalnicka tvori minimalne 60% uspechu.

angela85

fuuuuha, to ja neviem, to som neskusala, ale uz som uvazovala ze si to vyskusam vo fitku na beziacom pase, lebo mi to chyba cez zimu

carey

angela85, dakujem velmi pekne za radu. No ja sa pokusim len ja byvam medzi panelakmi tak daku trasu si skusim dat, no mame i skolsky dvor ze skusim kolko koleciek ubehnem najskor. Presne to by som potrebovala aby sa mi upravila postava :) pocuj a moze mi pomoct aj ten steper napr?

angela85

skus najprv co najviac vydrzat behat a potom to striedaj s tou chodzou, a urob si nejaky cielze pokial si zabehnes, mi mame taku cestu pri lese medzi poliami, tam nechodi moc aut, je to parada, chodia tam aj korculovat, no len akurat tam kvitne repka, trochu smrdi ale je nadherna

angela85

a najlepsie je ked pred tym aspon hodinu nebudes nic jest a pist len menej aby ti nebolo zle, to je z mojej vlastnej skusenosti, nie ako odborna rada

angela85

no mne to pomohlo a ti poviem ze pri behu mavam svalovku na bruchu na bocnych stranach brucha, a hlavne na vnutornej strane stehien

parnassus

Strie a podobné zlé veci dáš preč buď masážou alebo striedaním teplého a studeného prúdu vody. Zlepší sa ti preto obeh krvi.
Čo sa týka obvodu, sú špeciálne cviky ako napr tlačenie stehien loptu medz nohami a pod, ale vôbec najlepšie je chodiť behať (stačí aj jogging) alebo bicyklovať. A stoj vždy, keď môžeš.
Good luck :)

carey

angela85 no ja nemam kondicku asi preto. ja vydrzim par minut a hned som unavena...nerozumiem ako mozes vydrzat behat 40min ja by som umrela uz po 20min asi zacnem striedat beh a chodzu...a vazne mi na stehna pomoze behat? ja sice potrebujem schudnut aj z brucha, moja postava je asi taka ze hore som chuda od pasa dolu siroka..