Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Haprujúci menzes!

Príspevok v téme: Haprujúci menzes!
Kika512

ahojte. mam problem s menstruaciou. mam ju uz od 10 rokov, teraz mam 14 skoro 15 a stale mi meskava. niekedy ju mam iba 1x za 3mesiace, inokedy pride normalne, potom znovu dlhu dobu nic. mam aj jeden prsnik vacsi ako druhy. mama mi hovori, ze je to vsetko tym, ze mi jeden vajecnik este dobre nepracuje. lenze z toho , ze mi este nepracuje mam nadbytok muzskych hormonov a mam problem aj s chlpkami(napr. na bruchu). som tmavsej pleti, cize su mi este viac vidiet. prosila som ju, aby zasla so mnou ku gynekologicke a aby mi nasadila HAK aby sa mi to upravilo a aj aby tie chlpky zmizli. lenze ona furt hovori len "nie". ze to samo prejde. lenze ja sa zato aj hanbim a ona to nevie pochopit :/ rozhodla som sa, ze ked ju nepresvedcim, zajdem tam po 15 aj sama. Ved predsa aj ja uz chcem mat konecne normalny cyklus a nechcem sa potom hanbit pred priatelom za chlpky na bruchu.

Kika512

matka: ja viem ze na jednej strane ma pravdu.. no len vies mne to dost vidno ze ten jeden je mensi ako druhy.. jeden mam uz na cely kosik A a druhy tak do polky.. mna skvor trapia tie chlpky a ten prsnik ale aj menstruacia.. ja to chcem len skusit.. moznoze by sa to po case upravilo.. kamaratka mala tiez takyto podobny problem, a po cca pol roku brania HAK sa jej to docela popravilo.. viem ze kazda sme ina..len kto vie, ci nemam nieco "poskodene" tam dole, o com ani nemusim vediet.

lionesssssss

Kika, antikoncepcia nie je riešenie...

skús niečo na bylinnej báze...

a tie chlpky, to ti nezmizne ak ti začne "fungovať jeden vaječník"... mimochodom, fungujú ti oba, ten nepravidelný menzes je spôsobený celkovou nerovnováhou hormónov a nie vaječníkom...

mataBB

tvoja mama ma pravdu..v 15 brat antikoncepciu nie je najlepsi napad..si este vo vyvine a aby si sa raz necudovala, ked nebudes moct mat deti..aj ja mam jeden prsnik trochu vacsi ako druhy a este to ziadnemu chalanovi nevadilo..s tym rozdielom ze ja uz som dospela cize ja to tak budem mat dozivotne...ale ty si este vo vyvine a ked budes mat 20 tak budes na tom uplne inac.meskajuci menzes v 15 je uplne normalny,