ukoncit to??

Príspevok v téme: ukoncit to??
hanka131

ako ukoncit moje trapenie??smrtou?? nad tymto sa uz dlhsiu dobu zamyslam a hladam odpoved...mala som anorexiu...a dostala som sa do zachvatoveho prejedania..povedala som to rodicom mysliac ze ma aspon vypocuju..oni mi povedali ze som rozmaznana a ze si to namyslam..mamina riadne nahucala po mne-tradicne...takze uz naozaj neviem...nic ma tu nebavi...nemam uz poriadne ani kamarotv som otrasna nedokazem sa na seba v zrkadle pozerat znamky mam hrozne...proste uz dalej neviem...

Lola_96

*pomáhate...
Hanka nič neukončuj, aký by to malo zmysel?
skús si nájsť nejaký koníček, ak nie si na šport, čítaj knihy, pozeraj dobré filmy...možností je dosť, hlavne zaplň svoju myseľ niečím iným ako myšlienkou na -koniec-...tým naozaj nič, nič, nič nevyriešiš.
Po daždi vždy! vyjde slnko :)
je to pravda...skús sa pozrieť do zrkadla, usmej sa na seba a bude to lepšie...ty to zvládneš...

rony26

ty sa nudis dievca...zacni nieco robit, najdi sa v niecom a fakt nebudes mat tolko casu rozmyslat nad somarinami...a trosku pozitivneho myslenia by tiez nezaskodilo ;-)

elsa5.5

ahoj,nemáš v rodine tetu(krsnú,atd.)u ktorej by si našla pochopenie?bolo by dobre zájsť aj ku psychologičke...

jajka001_

tak chod ku psychologicke/psychiatricke
ale uplne najlepsie by bolo keby si sa prestala tolko zaoberat sama sebou a riesila normalne veci
zaujimas sa ty o mamu, o otca? o svoje kamaratky?