Rozísť sa s nim?

Príspevok v téme: Rozísť sa s nim?
balquiss

Už som sem písala, že mám priateľa, ktorý na mňa nalieha, čo sa týka intímnosti. Ide o to, že sme sa zase týždeň nevideli a hoci ja som očakavala romantický večer, on chcel *** a to ma dosť sklamalo. Keď mi hovoril, že chce, tak som mu povedala, že pre neho urobím čokoľvek, vtedy zostal naozaj hrozne zaskočený, čo len dokazuje, že to so mnou nemôže myslieť vážne...To je pre chalanov taký problém počkať, kým na to budú obaja pripravení? Teraz som ako taká hlupaňa,čo pre neho urobí všetko. Takže to skončilo mojím zvracaním a zase som hodinu po príchode domov plakala, lebo ja sa za ten krátky čas, čo sme spolu(2mesiace) na niektoré veci necítim, vždy si potom vyčítam, že tomuto jeho naliehaniu sa neviem vyhnúť, a keďže je neodbytný, je VŽDY po jeho, ak náhodou nie, začne ma citovo vydierať... čo mám robiť???.. zase na druhej strane cítim, že o neho nechcem prísť.

Ontário

Ty si asi najväčšia hlupaňa na tomto fóre! Ale keď nemáš ešte rozum, tak Ti treba! Za Tvoju hlúposť Ti prajem, aby si ďalej trpela, grcala...Sprostejšieho tvora som tu ešte nečítal.

kafe

Prečo o neho nechceš prísť? Chýba ti jeho vydieranie a nátlak? Chýbajú ti výčitky, ktoré máš, keď je po jeho? Alebo ten plač?
No k "dokonalému šťastiu" ti chýba už len otehotnieť..

ANO, ROZÍĎ SA S NÍM. Ale v prípade, že máš rada bolesť sa chlapcom nechaj ničiť aj naďalej. Budeš len revať, revať a revať.. ale hlavné je predsa mať vzťah, či nie? Tak sa priprav na grcanie, sex a všetko čo NEchceš, len aby bol ON šťastný.

sweater

vsetci ti tu radia, to co si uvedomys raz aj ty, ale bude to este hodnu chvilu trvat kedze si donho tak velmi buchnuta. nechcem byt hnusny ale niekedy sa proste stane ze jeden lubi a druhy nie, a prepac ale z toho co pises mam pocit ze ten tvoj frajer je este okrem toho aj dost chrapun, ked ta nuti do niecoho co nechces

ta3

Balquiss, naco zakladas o danom probleme novu temu?, ja som Ti uz v prvej radila rozchod a nielen ja, takze ak nechces posluchnut skusenejsich a starsich, naco sa potom zase nanovo pytas, co cakas, ze Ti snad niekto povie, ze vsetko je v poriadku, chlapec Ta lubi a v ziadnom pripade sa s nim nerozchadzaj?, Lionessssss a Salala Ti to napisali jasne, ibaze si masochistka a potrebujes od priatela taketo jednanie, no ale to je potom chore na obidvoch stranach, s chlapcom sa rozid a utekaj k psychologovi

lionesssssss

vyrábaš si traumy do konca života... prečítala som si tú tvoju prvú tému a rozmýšľam nad tým, kde tvoji rodičia urobili chybu, že z teba vychovali takú malú sebavedomú chuderku...

je mi z teba vážne smutno, takto si ničiť mladý život...

čo najskôr sa spamätaj, kopni mladého do riti a zájdi za psychológom/psychoterapeutom

salala

čo ?? to vazne si az taka naivna a nemas svoju hrdost ze si toto nechas? kde si nechala rozum? sak ta ma len na sex, nemas pocit ze si zasluzis takeho kt. ta bude lubit a nie len vyuzivat? otvor oči trochu...

lionesssssss

???? nerozumiem ! ! prinútil ťa mať s ním sex ?
ty si potom zvracala a jemu to je jedno???

to mi chceš povedať, že tento človek ťa akože ľúbi??

ako sa môžeš takto ponižovať, preboha