kožné ochorenie -asi

Príspevok v téme: kožné ochorenie -asi
natusa42

prosím poradte mi ...som s priateľom 4 mesiace ,máme pekný vzťah atd ,ale on má na tvári "šupinky " ,resp strašne vysušenú pleť ,najmä v okolí úst ,na perách,na brade a aj pod očami sem -tam ..on tvrdí ,že to má už dlhšie a že to má z vetra a z počasia ,lebo je taký citlivý na to ,pritom nikdy nebol u kožného ,nikdy ,lebo on nenávidí lekárov,a to je najhoršie,že si to ničím nemôže potierať ,lebo má alergiu na krémy ešte aj k tomu ...a plu! čo je asi úplne najhoršie ,mne sa zdá,že to začínam mať aj ja ,tiež začínam mať vysušené veľmi tie isté miesta,tiež pociťujem tam pálenie mierne ...a neviem ,čo robiť ..asi som to chytila od neho :( prosím pomôžte mi

natusa42

@jajka001_ lenže ja k tomu lekárovi ísť nemôžem , ja tiež som taká ako on ,že odmietam lekárov atd ...a okrem toho ,ja mám malo rokov ..naši by o tom museli vedieť :(a ak sa to naši dozvedia ,znenávidia ho ,že ma niečím nakazil ...a už ho dosť teraz nenávidia

jajka001_

ale to je skvele, lebo ved ty nemas problem ist k lekarovi. ten stanovi diagnozu ako tebe tak vlastne aj jemu a budete vediet ako to mate liecit