Vyhrali ste uz sportku

ta3

sanca vyhrat je mala, dokonca miziva, aby clovek vyhral prvu cenu, ale ja som toho skutocnym dokazom, ze sa da vyhrat na sportke aj prva cena, dokonca aj s premiou, to je Vam taka mimoriadna situacia, ze cumite na tie vsetky cisla a nemozete uverit, ze vsetky perfektne sedia, priala by som to zazit vsetkym, no ale kto ma stastie v laske, asi sancu vyhrat nema, ja som nema stastie v laske, preto si myslim, ze mi to osud kompenzoval tymto sposobom, aj ked laska je aj tak vyssia hodnota, ako prva cena na sportke

lost

ale ovecka nacrtol velmi dobru pointu

"len v niektorych pripadoch ked dlho nepadne jackpot tak moze byt vyssia... ftedy to zmysel ma.."

za mladi som poznal rovnicu podla ktorej to vypocitat, no neviem neviem ci sa niekedy niektora loteria dostala tak vysoko aby sa ju oplatilo hrat (zvysit sance na takmer isty zisk), ale co ak to trafi aj niekto iny :) nastvalo by to asi :D (v jednej loterii myslim ze v bulharsku ci kde to 2x za sebou padlo ROVNAKE cisla a tusim za 19 ludi na to stavilo a vyhralo, podelili si cca 95000eur :) )

lost

Ak si myslite ze nie je mozne vyhrat v loterii, skuste tesco zreby ;)

bibi>
klasickych zrebov som nakupila po poslednej tunajsej teme na fore o vyhrach asi 20 a vyhrala som 2 eura...

ty tiez? :)

ja som na tom po tej teme minul takmer 100 eur :)

bibi123

tak ja sa musim pochvalit, dnes sme si boli s priatelom sadnut a teraz ma cocacola akciu, ze clovek dostane k flaske zreb a obaja sme vyhrali flasu zdarma:O))) takze sme sa museli smiat, ze esteze sme vyhrali obaja inak by sme si zavideli:O)))klasickych zrebov som nakupila po poslednej tunajsej teme na fore o vyhrach asi 20 a vyhrala som 2 eura...

ShaulaThalit

No, to máš tak, keď si zoberieš športku. Musíš označiť 6 čísel zo 49. Vzorcom dostaneme číslo 13 983 816, pravdepodobnosť bude teda 1: 13 983 816, že by si fakt trafila jackpot. Hmmm.

0vecka

zmysel to nema... vecsinou je tam sanca na vyhru x vyhra nizsia ako cena zrebu... len v niektorych pripadoch ked dlho nepadne jackpot tak moze byt vyssia... ftedy to zmysel ma... ale len ak veris ze sa tam neodrbava...