Čavte. Včera som bol prvýkrát v kine na 3D (rozprávka Rio). O premietaní v 3D som mal asi také predstavy, že keď budem sedieť na mieste, že napr. tie papagáje budú lietať okolo mojej hlavy, ako keby nad divákmi a tak...No nič také sa nedialo.
Mal som len ja také mylné predstavy o 3D, či je to tak naozaj a len mne to nefungovalo, preto, že nosím okuliare na nejakú vadu?
3D v kine
ja mam podobnu skusenost (okuliare nenosim)
Samozrejme že som sa nechcel pýtať ľudí okolo mňa, že ako to oni vidia, ale spýtal som sa frajerky, či to viedla tak, ako som to ja opisoval a predstavoval si. Nepotvrdila mi moje predstavy. Nič oproti nej neletelo a pod. Tak ja teraz neviem, asi som mal len prehnané predstavy o tom. Len ked som si dal počas filmu dole tie okuliare, tak obraz na plátne bol rozmazaný a s nimi ostrý. Nič viac som nepostrehol.
moze byt ze ti nezaostruje oko, ako by malo. lekar ti to zisti.
Nesuhlasim, ze mal prehnane predstavy... niekde som videla dokument, v ktorom hovorili, ze aj ked mas 3d okuliare v 3d filme, su ludia, ktorych oci to nedokazu zachytit aby sa to premietlo do 3d..
ja som bola na 3d pred niekolkymi rokmi (!!!) v ba, ked to este len zacinalo a bolo to presne take ake to malo byt.. ako popisuje ontario..
ja som bola v Taliansku tak pred 8rokmi na 4 D v zabavnom parku Mirabilandia a tam ten obraz bol skutocne vystupenejsi, ako v nasich kinach... v sedadle pred nami boli aj take dva otvory-z jedneho isla voda-napr ked Ta mala vlna ospliechat, z druheho isiel vzduch, ked akoze fukal vietor,... Bol to skutocne zazitok, tak skus nieco podobne vyskusat v zahranici, mne to pripada, akoby boli tieto americke animacne filmy odflaknute...
mal si o tom prehnane predstavy :) na take efekty si asi este budeme musiet pockat par rokov :)