poradte mi s depilaciou voskom nad hornou perou u zien

Príspevok v téme: poradte mi s depilaciou voskom nad hornou perou u zien
monika2012

prosim vas o radu :/ mam problems chlpkami(fuzikmi) nad hornou perou. su tmave ale pouzivam peroxid vodika na ich bielenie. pomaha to a vecsina ludi vravi ze nie su vidiet lenze ja viem ze su tam a znizuje mi to sebavedomie. :( ..rozmyslam and depilaciou voskom u kozmeticky ale neviem ze ked po depilacii zacnu chlpky rast ci treba cakat do urcitej dlzky kym narastu aby som mohla depilaciu opakovat. nechcela by som chodit s ciernymi bodkami(korienkami) nad hornou perou po ulici.... DAKUJEM :)

la femme

naco ku kozmeticke..ja si to sama doma robim...cherry neboli?? boli to, ale len kym strhnes, takze asi sekundu, dve :-)a monika nevidno ziadne bodky, je to uplne v pohode ;-)

cherryR

ak sú chlpky jemné, tenké tak depilácia určite pomôže a myslím že keď na to používaš peroxid tak určite sú oslabené a ľahko pôjdu von...depilácia voskom je takmer bezbolestná -je to rýchle takže sa ani nenazdáš a sú preč :-) áno,je jasné že chlpky musia trošku narásť aby sa dali opäť vydepilovať ale čím častejšie sú depilované tým sú jemnejšie a slabšie-je ich menej pretože sa vytrhávajú aj s korienkom a niektoré korienky sa už neobnovia...takže smelo do toho :-) a nie je to ani cenovo náročné :-)