Ani neviem ako začať. Už nevládzem. S priateľom to škrípe. Je mi až do plaču, aké veci mi niekedy vyčíta, že ako sa správam... Teším sa kedy príde z práce, že budeme spolu, porozprávame sa, atd. a on príde a ide si zdriemnuť. Až sa mi slzy tlačia do očí. Pripadá mi to, akoby sa on vôbec na mňa netešil, nič. Čo sa týka sexu ... 1x do týždňa, max. 2x a to spolu bývame iba rok!!! Tak, aspoň sex s ním bol kedysi dobrý, ale teraz už ani na ten nemá čas. Cítim sa, akoby som už nebola príťažlivá. Láska aj tak po niekoľkých rokoch vyprchá, nie? Rozmýšľam, či to má zmysel.
Máte niekto podobný problém?? Ako ste ho riešili??? Píšem tu, na fórum, pretože nemám ani kamarátku, s ktorou by som sa mohla o takýchto problémoch porozprávať a tak to len v sebe dusím ... Ak poviem priateľovi, čo mi vadí, tak sa urazí, že to tak nie je, alebo sa pohádame :(
Problém s priateľom
podvaza ta.... ale ja by som mu povedala ze sa chcem o tom porozpravat. ak by pindal alebo sa vykrucal, co je u muzskeho primitivneho pohlavia bezne, tak ho schladit, obliat vodou, hodit po nom nieco, zvriesknut.... a povedat mu co ti vadi... vyhovorky ze je furt unaveny a pod. obstoja par krat do mesiaca, nie stale. povedz mu ze mas svoje potreby, medzi ne patri aj sex a ci si mas hladat na to niekoho ineho. nech sa da do poriadku, svet sa netoci okolo neho iba
Pracujem, no nie som unavená, tak sa mi nechce ľahnúť si.
no ja tiez ked pridem z prace a môžem, tak si zdriemnem, lebo som unavena. preco si nepospis s nim? preco ta to tak hneva, ze si potrebuje oddychnut?
ty co robis, studujes, pracujes?