Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stale mi treba na zachod ...

Príspevok v téme: Stale mi treba na zachod ...
l_O_l

zdravim.mam taky dost cudny a neprijemny problem. dost casto mi treba curat aj ked mi v skutocnosti netreba,len si to dajme tomu nahovaram alebo co.napr. ked som v kine a bol som pred kinom na zacchod tak aj tak mi treba curat ked som v sale.alebo ked cestujem dlhsie trasy autobusom (nie MHD) tak mam stale pocit ze mi treba na zachod. :( je to dost neprijemne,prvykrat sa mi to stalo na autoskole uvodnej hodine ked so mvypil liter mlieka a myslel som ze to nezadrzim uz.vtedy som mal zapalene mocove cesty to mi trebalo curat aj pred spanim aj castejsie.ale za normalnych okolnsoti mi podvedome treba na zachod bud ked cestujem alebo ked cakam v cakarni u lekara alebo napr. v kine a ked pridem domov uz je vsetko v poriadku.nvm cim to moze byt a tazko sa zbavit toho nahovarania aj ked napr. sa mi stalo ze som cestoval 4hodiny autobusom a netrebalo mi vobec curat.dokonca naposledy mi trebalo aj na velku potrebu,ktoru som aj vykonal no hned jak som prisiel naspat do autobusu opat mi trebalo :( napisal som to cudne,no bol by som rad za vase reakcie

l_O_l

no,len nie je to take jednoduche.s prostatou snad nic nemam,teda aspon dufam,lebo doma nechodim casto n zachod a v noci sa kvoli tomu tiez nebudem

goccia

mne to pride ako podmieneny reflex :) akoby si sa naucil ten pocit si vyvolat automaticky, ked si v nejakych situaciach.
ked si v takej situacii, tak si uvedom, ze je to len psychika, a skus to vydrzat. urcite sa nepocikas, pretoze tebe sa nechce ist naozaj. a vyhladavaj take situacie. predtym, ako sa v takej situacii ocitnes, chod na wc, aby si mal prazdny mechur. a ani nepi vela. a potom, ked ten pocit zase pride, tak vies, ze nepotrebujes, tak celu tu situaciu si hovor, ze to len tvoj mozog. a podla mna sa to naucis vnimat ako "mylny signal z mozgu" a nebudes to casom prezivat. odvyknes si od toho.

l_O_l

tak kedy ako niekedy len trochu zo mna IDE niekedy normalne a niekedy v podstate vobec ... problem je aj ten ze ked so mbol mozno o 4 roky mladsi tak som take situacie voebc nezazival proste pride to z nicoho nic :/

danielaaa

podla mna mas psychicky blok, ze budes niekde dlhsie a nebudes moct ist,a tym padom mas z toho take stavy ze tvoj mozog to berie tak, ze ti fakt treba, ked vravis ze doma sa ti to nestava