Dobry vecer, chcela by som sa opytat , aky moze mat ucinok prijem alkoholu a fajcenie marihuany na antidepresiva ktore beriem uz cca 1 rok fevarin a elicea,,,samozrejme viem ze alkohol pri brani antidepresiv je zakazany ,,,no co je horsie ked sa stane ,,,ze si clovek vypije alebo zahuli ???,dakujem pekne za odpoved
Antidepresiva, alkohol a drogy
jasneeee, ty nemozes zaostavat za partiou, len si daj co ti hrdlo raci...Nemas toho uz dost? Psychicke ochorenie, antidepresiva..Zamavaj si s psychikou este pomocou drog a alkoholu a v Pezinku cochvila budes varena pecena....Komu niet rady, tomu niet pomoci.
Zahúliť - nič, bude ti len lepšie. NIE JE dokázané, že marihuana nejako škodí človeku. Tie trapné propagandy, čo idú v TV ignorujte ludia...
Alkohol - hm, to už môže byť horšie, čo sa týka psychickej stránky a aj tvojej pečene
RADA: Húl, nežer prášky, ktoré ti aj tak len škodia, nepomáhajú a zabili po svete už tisíce ludí. Ako to, že sa o tom nepíše ??? Je to riadne dobre ututlaný kšeft !
Dodatok: Marihuana neni droga !
No tejto kombinacii chyba uz iba sex :))... a bude to kompletka.
A teraz vazne: Mam smusenost sice s inym AD, a viac ako jedno max 2 pivka dat nemozem, nakazal tak aj lekar. Potom je to totiz peklo, preto na zaklade mojej skusenosti moc neodporucam. Kazdy sme vsak iny. Zalezi asi aj od tvojej diagnozy.
Rozumné pitie alkoholu nemá na antidepresíva vplyv. Rozumné znamená tak 1 až dva poháriky vína, alebo dve pivká. Viac nie.
aj ja beriem fevarin a obcas si vypijem, no marisku nefajcim - alkohol umocnuje ucinok fevarinu ale je to celkom fasa, dobre sa po tom spi, len sa niekedy toci hlava
s alkoholom to nemiesaj poznam to sam na sebe a marihuana co aj ti viem aj to mam vyskusane ale radsej nic ak beries antidepresiva a podla seba skor obcas tu marisu ako alkohol
alkohol moze mat fyzicky omnoho horsie následky ako marihuana ja by som to s ním neriskoval
tiez som to takto miesala barsjak. nic sa mi nestalo. ale zeby to bolo nieco dobre, to sa asi neda povedat
je to riziko, tazko ti v tomto radit , ale alkohl je hovadina a s liekmy ,tak to je na hlavu
tak ja len dufam ze ma to nezabije sice nechystam sa nejako to prehnat ,,,lenze kamarat ma narodky ideme na chatu ,,,a tak po dlhsom case si vypijem ,,,lenze budu aj kolaciky tak rozmyslam ci si dat kolacik alebo poldeci ,,,takze to je jedno ?pocula som uz aj o tych ucinkom marihuany na depresie lenze ja periem aj lieky tak som zvedava ci to nemoze mat nejaky velmi velmi skodlivy ucinok ked sa jedna iba o dva dni ,,,