Červené bodky po tele

RNG

Podla toho, co to sposobilo. v kazdom pripade by som si nechal urobit rozbor krvi a precistil pre istotu pecen protokolom dr Berksona.

RNG

Nazov na ne je petechie a maju hromady dovodov, od chemikalii/liekov cez zamorenie, rozne mikrobialne priciny, trombocytopenia(slaba zrazanlivost krvi alebo nizky pocet platniciek)az po mechanicke zranenia a niekedy aj leukemiu
en.wikipedia.org

hmmmmmmmmmmm

ja to mam tiez, ale v kazdom pripade si to daj skontrolovat od lekara.mne bolo povedane,ze tie moje su rozsirene zilky, no mne to ako zilky nepripadalo...ale tiez so pocula,teda raz mi ich znama okomentovala,ze co to mas, ze ponzala niekoho kto to mal a bola to rakovina..ale ako to spolu suvisi neviem..

Linguistics

Tak neviem, ja mam tie male fakt uz dlho, len som tomu nikdy nevenovala pozornost. Keby to bola alergia - to ju mam roky? Od slnka to nie je, lebo to mam aj v zime, a na slnko nechodim. Tak neviem co to vobec je, a ci to porastie. Asi zajdem za koznou, lebo som teraz nepokojna.
Nasla som tu na zdravi podobnu temu - ona ma tie, co su najprv take podkozne, a podom vyrastu :-/
www.zdravie.sk

Sear4

ja mam po ruke dost takych ako ty hovoris, take mini ako po vpichu ihlou, ale to som si vsimol tiez uz pred rokom...a niektore mam take vystupujuce :( niekto poradte please

Linguistics

nie nie, ja mam ine, tieto ked som si pozrela obrazky su take vystupujuce z koze, moje su uplne malilinke, fakt ako podliatinky krvne po vpichu tenuckou ihlou.. :-/

Linguistics

No krasa
Jedna kamoska mi povedala, ze to vznika, ked: "mas prilis velky podiel tuku v tele", ale tak zas ja si nemyslim, ze by som bola nejaka tukova :-/ Ale tak ta leukemia snad to nebude, preboha, ved sa citim uplne ok, a tie bodky mam uz strasne dlho, ze ich ani nevnimam :-/ 3 roky minimalne, ale nikdy som sa tym nejako nezapodievala. Ale tak asi skocim k obvodnej, i ked ta je taky expert, ze az..