Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Víza do Ameriky

Príspevok v téme: Víza do Ameriky
timiii

na leto by som rada išla do Ameriky, na Floridu mám tam sesternicu a tá mi hľadá nejakú robotu, už sa niečo rysuje, prišlo to náhle, čiže je to na poslednú chvíľu, chcela by som sa vás spýtať, či nie je neskoro na vybavovanie víz, a cca mi viete povedať koľko stojí letenka? Viem, že sa to dá pozrieť na nete, ale opravovali nám počítač a niektoré stránky mi nefungujú a zhodou okolonosti ani tá, na ktorej by som si to vedela pozrieť. Bol tam niekto z vás? Koľko trval let? Tuším sa prestupuje? Budem vďačná za hocijakú radu. Letela som len raz, takže skúsenosti veľmi nemám.

mataBB

na pracu viza potrebujes...to co pisala jaanna to su turisticke viza na
3 mesiace, vtedy sa nesmie pracovat!!! keby ti prisli na to ze pracujes, tak sa zarucene uz nikdy do usa nedostanes

jaanna

ja som letela v polovici jula -pred rokom...a letenky ma stali so vsetkym okolo 1000 eur...-su aj lacnejsie-treba hladat...myslim,ze s tym kamaratka zacala zaciatkom maja,ale sa musis este cez net zaregistrovat,aby si ziskala povolenie....mailom poslu odpoved...to je namiesti viz....to povolenie na vycestovani...najdes to na nete

timiii

diky za info, ty si kedy letela? kolko ťa stála letenka? ako dlho pred odchodom si si ju vybavovala? Ešte raz dakujem

jaanna

viza nepotrebujes,len novy pas.....,kde je uz aj odtlacok prsta...V lietadle sa vypisuje tlacivo,ale to tam pomůzu vypisat...Mne kamaratka letenky vybavila cez net a treba si aj vybavit poistenie..pre pripad ochorenia..Ja som mala v UNION..letela som z Budapesti do Nevw York-asi 9 hodin a tam prestup... tak do toho!!!Uz je najvyssi cas si to zacat vybavovat...