Anketa pouzity olej

Príspevok v téme: Anketa pouzity olej
manda276

ahojte...robim anketu do skoly na temu:zneskodnovanie pouziteho oleja...chcela by som sa vas opytat co robite s pouzitymi olejmi z domacnosti (napr. ked vyprazate atd.)? vylievate to do umyvadla, zachoda alebo ho odkladate do nejakej flasky a niekam ho odnasate?budem rada ak tu napise co najviac ludi...velmi mi to pomoze...vdaka

lost

vypijem...

ale nie :) len si robim srandu, davam ho psovi :))

inac, zaujimalo by ma co by sa stalo ak by som to nalial do auta, resp, kam by so mto mohol odniest..

tusim ze ho vylievame do umyvadla. ale to znici potrubie? ved tepla voda by to mala odlepit ci nie ? :)

mozno by to dobre horelo ale :D

siwonka

ani ja ho moc nepouzivam, aspon nie v takom mnozstve ze by sa mal odkladat.. ale ked trocha ostane tak vylejem do odtoku v dreze

lochness

nepouzivam olej casto, ale ked uz, tak ho rozriedim vodou a saponatom a vylejem do drezu, ak je ho vela, tak vonku za plot :D

Deee

tak ja ho zbieram do plastovych flias od dzusu (cca litrovych), kedze vsak dalej neviem co s nim takto zabaleny a uzavrety konci v kosi, do umyvadla ani do WC by som si to v ziadnom pripade nenaliala, vsak to je ciste lepidlo a nechcem si znicit dom...takze kam vlastne sa takyto olej ma "odpratat"?