Ahojte kočky,
už dlhšie čítam Vaše príspevky o chudnutí,ale priznám sa, doteraz som nejak nenabrala odvahu pridať sa :-(
A tak si hovorím, je načase to zmeniť. ( hádam mi ten optimizmus vydrží až do konca :-)
Určite sa nechystám na nejakú drastickú diétu, skôr upraviť životosprávu, viac pohybu, cviky na problémové partie aťď...poznáte to:-)Ide mi hlavne o spevnenie partií(zadok, stehná, brucho)....klasika.....Ale keď sa pošťastí nejaké to kilečko dolu, nepohnevám sa :-)
Mám 162 cm, 53 kíl.Ak sa chce niekto pridať, budem strašne rada. Viete, ja som taká osoba, samej sa mi nič nechce a predsa len minimálne vo dvojici sa to už ťahá lepšie :-) Takže babenky, hor sa do toho, ani sa nenazdáme a leto je tu :-) Teším sa na všetky spolubojovníčky...heh...:-)
Schudnime, Hurá do toho, Kto sa pridá?
Super baby, vidím, že sa náš klub rozrastá:-) Teší ma to, spolu sa ide ľahšie :-)
viva12
neboj sa, dočkáš sa aj prísnejšieho režimu, ale všetko časom :-)
Som toho názoru, že netreba ísť na to hneď zhurta, ale krok za krokom, nech si telo zvyká postupne na námahu.
Keby sme ho príliš zaťažili hneď na začiatku, výsledok by nebol o nič lepší, akurát by sa skor prejavila naša nechuť k chudnutiu :-) Ja skor odporúčam stravu meniť postupne ( postupne prechádzať na zdravší štýl,jesť menej a častejšie, viac ovocia a zeleniny. Ale nech to nie je zo dňa na deň. Je to pre telo stres. A s cvičením podobne. Ale keby si cítila, že ti to nezaberá tak, ako si predstavuješ,kľudne z jedla uber a k športu pridaj. Každý reagujeme inak ....budem veľmi držať palce :-)
Ja by som to chudnutie chcela brať skor ako formu zábavy, nie stresu.....heh....(nieže ma vysmejete:-)
Preto by ma zaujímalo, aké športy odporučujute, viete, aby sa človek pri tom nenudil, aj sa trošku zabavil.
Mňa napríklad baví tanec, netancujem profesionálne, to nie....ale keď som doma sem- tam sama, pustím si hudbu a tancujem....pre mňa je to neskutočná zábava, napríklad na takej zumbe som sa nevedela poriadne odviazať :-) Aj nálada sa mi o moc zlepší. Tie cviky na zadok, stehná, brucho, čo som sem pridala, nie sú nič moc, sranda nulová, ale iba tancom asi nespevním tie partie, ktoré chcem..:-)
Ludumii
kľudne sa do toho s nami pusti, nikdy nie je neskoro:-)
Moňyk
neverím, že by sa ti cvičením zvatčil,skor naopak, a ktomu sa ti aj pekne vyformuje :-)
Keď som zvykla na strednej pravidelne cvičiť, bol oveľa krajší ako keď teraz
vatčinou len doma sedím:-) Určite vyskúšaj a sama uvidíš :-)
Pekný večer všetkým:-)
ako by som mohla schudnuť zo zadku? bojím sa že ked budem nejak pravidelne cvičiť tak že ho budem mať len väčší
ejha asi aj ja
čawte baby , pridávam sa : OD ZAJTRA :) .. ale kus prísnejsi režim , lebo mne to inak nepojde :)
166cm , 65kg :D
Ahoj bambi 25 :-)
no tak ja som si ráno dala jogurt s cereáliami (priznám, vôbec mi to nechutilo, aj keď paradoxne priateľ si to nevie vynachváliť, čo sa čudujem....heh) Ja mám ten problém, že raňajky často nejem, hlavne, keď skoro ráno vstávam, ale chcem to zmeniť...( treba mať z niečoho energiu :-) V škole som si kúpila cereálnu bagetku so syrom ( z tých cereálií ráno som sa veru nenajedla...heh...)
A kedže som sa len teraz vrátila, tak sa chystám robiť zapekanú brokolicu...( aj keď dusená by bola lepšia, ale to by mi už priateľ asi nezjedol :-) ..heh...Takže to bude asi taká skorá večera a potom už nič, maximálne nejaké to ovocie.
Večer ešte urobím pár cvikov ako včera, šla by som si aj zabehať, ale vonku počasie nič moc, počkám si:-) Tých pár kíl určite zhodíš, neboj nič, len nech nám to vydrží :-)
Safi
Vitaj v klube, som rada, že si sa pridala, s tým sladkým som na tom podobne, neviem sa ho zriecť, hlavne keď nás priateľova mamka zásobuje vždy nejakými koláčmi :-) Ale treba mať pevnú vôľu, je to smiešné, ale ja si predstavujem, že som cukrovkár a sladké by mi urobilo zle a pomáha to.....Ale zas sem- tam si doprajem. Treba sa aj odmeniť, zas vylúčiť sladké zo stravy podľa mňa nie je dobré, treba tak s mierou....
Nuž, baby držte sa, ja si dnes pocvičím a zajtra očakávam svalovicu...nech mám pocit, že to má nejaký efekt ...heh....Majte sa :-)
ahoj :) ja by som rada pridala...moja vaha je 73kg pri 172, co je dost :( priala by som si 60 kg a chcem vsetko pre to urobit :) chcem podobne ako ty zdravu vyzivu, pohyb...ale hlavne musim sa zriect sladkeho lebo od toho som zavisla a to je hlavny problem mna :D
Verim, ze sa nam bude darit :)
no ja som dnes jedla na ranajky 1krajec chleba sunka maslo uhorka,obed syr hranolky,no chodime na menu takze tam si vyberat neviem:/a olovrant bebe a jogurt zatial,dala som si dnes len prechadzku a vecer si dam brusaky a ponatahujem sa.asi tolko,ked bude lepsie pocasie pojdem sa bicyklovat.a ty ako?hadam tych pat kil pojde dole:)
Ahojte kočky, júúj, som rada, že sa aspoň niekto našiel......heh
elena1234
máš pravdu, mne ide hlavne o to, aby som zpevnila nejaké partie, síce mám 53 kg, ale bruško pekne ovísa,a stehná, zadok nič moc :-)
bambi25
budem veľmi rada, ak si budeme vymieňať skúsenosti :-) 5 kg do leta dáš..neboj:-)
Mne diéta nehrozí, nikdy som s tým nemala dobré skúsenosti. Vždy sa kilečká vrátili aj s nejakými navyše :-) Načo sa až takto týrať....
Dnes som až doteraz bola väčšinou v škole, takže s tým stravovaním sa radšej nebudem chváliť...ale teraz sa chystám na takú polhodinku cvičenia....cviky sú na stránke zdravie.pluska.sk
Zajtra sa ozvem, čo a ako, snáď ma hneď nechytí svalovica:-)
papa
ahoj,no ja mam 61 kil a 167cm,chcela by som schudnut aspon 5 kil do leta,takze sa velmi rada pridam k tebe,u mna je to so stravou dost tazke,mala som kedysi anorexiu a bulimiu takze spekulovat s dietami nemienim,upravit jedalnicek a sport sport sport.
mozeme si pisat co sme zjedli a aky sport sme robili:)
neviem z coho chces schudnut,mas 53 kil,,,co take baby co maju 80...
toto uz nechapem,tebe staci sportovat ak chces vylepsit postavu...