ahojte chcela by som sa vas spytat na nazor ci sa da otehotniet aj v pripade ak sa s priatelom milujete aj pocas poslednych dni vasej menstruacie a on sa do vas urobi. nepouzili sme ochranu a ja sa v tychto veciach este velmi nevyznam
dakujem za vase reakcie
Da sa otehotniet ak mate sex pocas menstruacie bez ochrany?
a aby si tú svoju "malú šancu" nekočíkovala za 9 mesiacov :D bože jak ste niektorí naivní...
a prečo by sa nedalo ? šmyklo sa ? :)
my si dovolíme viac počas menštruácie, pohodááááááááááááááá :-)
ale jasné, že každé jedno telo je iné
daj si to do googla a uvidíš kolko je takých že *malá šanca* :)
my sme trvaly par a sme spolu uz dlho antikoncepiu momentalne brat nemozem pretoze som mala zdravotne problemy a lekar mi to neodporucal. moj priatel je starsi nez ja a vzdy si davame pozor no tento vikend sme to trosku prepiskli ale pociula som ze sanca je velmi mala ze by som mohla otehotniet preto sme si to dovolili risknut
my sme trvaly par a sme spolu uz dlho antikoncepiu momentalne brat nemozem pretoze som mala zdravotne problemy a lekar mi to neodporucal. moj priatel je starsi nez ja a vzdy si davame pozor no tento vikend sme to trosku prepiskli ale pociula som ze sanca je velmi mala ze by som mohla otehotniet preto sme si to dovolili risknut
Nechapem, ak nie ste trvaly par, ktoremu nevadi tehotenstvo, preco sexujete bez antikoncepcie ?
A ak aj bez antikoncepcie, to Ta ten enteligent musel napustit ?
dá sa...