Som chalanik mam 18 rokov, tesim sa na svoj prvy sex s mojov patnerkov sme spolu velmi zalubeny a slubili sme si ze na nase vyrocie 2 rokoch si dame nas prvy sex, ale kedze som neskuseny , tak by som cchel odvas poradit ako to vlastne prebieha alebo nejake rady. Ked pouzijem kondom , mozem jazdit az kim nebudem hotovy alebo prdtym ho mam vybrat? Za Vase RADY VAM DAKUJEM!
PRVY SEX
no aj tak vás obdivujem že ste to tak dlho vydržali, asi by som sa do toho vrhla na plno, ale dávajte si pozor..určite ste potom dobre informovaní..
juj juj juuuuuuuuuuuj oraal sme uz davno skusali aj vselico ine trenim stehnami , jayzckom , rukami vslujaaak ... no tak uz sme planovali o nasom prvom sexe.. lepsie sa vzdy poinformovat ako spravit nejaku hlupost
hlavne sa neponáhľaj, pekne pomaličky, na všetko dôjde..kondóm použite, pre istotu, aby ste sa vyhli prípadnému tehotenstvu, na to máte čas, na začiatok by vám mohol stačiť aj vzájomný orál, a potom uvidíte či sa pustíte aj do ďalších vecí...niekedy keď človek veľmi chce, tak to nemusí vyjsť a potom je sklamaný, že to nedopadlo dobre a hlavne podľa predstáv..