Šošovky - Nasadzovanie

Príspevok v téme: Šošovky - Nasadzovanie
.ReSt

Dobrý deň.

Chcel by som sa poradiť. Pri nasadzovaní šošoviek ked robím všetko podľa postupu umyjem si ruky, vysuším si ich, vyberiem šošovku z roztoku a potom k tým šošvkám. Prvý krát mi to šlo celkom v pohode. Nasadil som so obidve a bolo to ok. Ale teraz keď sa snažím šošovku nasadiť tak sa preklopí. Normalne šošovku vložím do oka ale keď chcem vytiahnut prst tak ho vytiahnem spolu so sosovkou Vyzera to asi tak ako ked si sosovku polozite na prst nie tak ako sa ma ale opacnym smerom :) proste splinie s prstom. chcel by som teda nejaku radu je jedno ci to bude leka ralebo skuseny clovek ktory dokaze poradit :)

Vopred dakujem :)

xyzz

Aj mne sa to stávalo, keď som ich ešte pravidelne nosila :)) keď som mala mokrý prst aj šošovku, vždy mi ostala na prste.... tak som si najprv musela utrieť prst a akoby usušiť šošovku, tak že som si ňou prechádzala po ruke dokým za sebou zanechávala mokré stopy... keď bol ten kúsok suchý, kde sa mi dotýkal prsta, tak to šlo v pohode :)

luckaaaaaaaa

daj si tú šošovku úplne na kraj prsta, aby sa ti šošovka s prstom dotýkala na čo najmenšej ploche. tak to pôjde ok:) aj mne sa sem-tam stane, že sa mi preklopí... chce to prax:)

lochness

mozno je to tym ze si to zle davas na prst, chce to cvik, poskusaj nejake ine sposoby (ja ked si nedam sosovku uplne na spicku prsta neviem si ju poriadne dat) alebo to moze byt aj sosovkami a ich materialom, ze je mozno ohybnejsi alebo 'lepkavejsi' - treba len prist na to ako s nim manipulovat :)

.ReSt

Dakujem pekne denniska aj tebe janka :) snad sa mi to podari tu knizku co k nim bola studujem ako o zivot takze snad :)

Dennniska

ten roztok urcite vymen za novy, lebo ako tu uz bolo spomenute, nie je sterilny a mozes si do oka zbytocne zaniest infekciu.

Mne sa to tiez obcas stane a to uz nosim sosovky 6-ty rok. Bud si ju zle vkladas do oka, ze nie na sosovku ale krivo a ked trosku pritlacis, tak sa ti preklopi, lebo sa nema ako uchopit na oko. Alebo druhou moznostou je, ze ju mas zle polozenu na prste. S roztokom to urcite nema nic spolocne, ale urcite ho vymen.

jankaaaaaaaa

tak potom neviem., mne sa sosovka tato prileuje na prst iba ked ju mam naopak, alebo ked sa zavadi o mihalnice