Kamaráti a partner

Príspevok v téme: Kamaráti a partner
Zmatena7

zdravím. s partnerom sme spolu 3 roky, za ten čas sme si prežili veľa zlého aj dobrého no stále stojíme spolu a myslím si, že z oboch strán je to skutočne úprimná láska. problém však nastáva keď sa ja chcem kamarátiť s mužským pohlavím... mala som veľa kamarátok za svoj život, ale pomaly každá ma zradila a ja postupne ale isto prestávam veriť na ozajstné priateľstvo medzi dvoma ženami (mám síce jednu kamarátku, za ktorú by som aj život položila, ale s ňou sa nemôžem vídať často).. a snáď mi dá každý za pravdu, že sa nedá byť stále len doma a čakať kedy bude môcť partner skočiť von. preto by som rada občas niekam vypadla s kamarátmi - kamarátov mám, ale viem, že väčšina by si so mnou dokázala predstaviť aj niečo viac. ale zároveň viem, že ľúbim tak veľmi, že podviesť by som nedokázala a ani nechcela. no napriek tomu sa môjmu partnerovi nepozdáva vidina toho, že by som trávila nejaký čas s opačným pohlavím, vraj sa to nehodí a v žiadnom normálnom vzťahu to ešte nevidel. čo si o tom myslíte vy?

H2O

šak napiš rovno, že kvoli sexu, smelo, je rok 2011, 3ročne deti po sebe pi.uju, 7 ročni už na zachodoch motaju a v 10tich to ma už každy za sebou :D

system

to jajka001_ : blbost ! moja najlepsia kamoska somnou chodi von aj napriek tomu ze ma frajera. Pokecame, rozobereme nejake veci, nerobim si nanu ziadne naroky ale nekedy je super vyrozpravat sa aj s opacnym pohlavim o nejakych veciach kedze zeny maju ine nazory na urcite veci. Jej frajer bol s nami uz neraz vonku a beriem ho tiez za svojho super kamosa a rozhodne by som si ziadne vyssie naroky nerobil ked vidim ako im to super klape. To ze neexistuje kamaratstvo opacneho pohlavia je somarina, aj sa chce da sa! nie vsetci muzi su taky ktori sa kamaratia so zenou len kvoli jednemu (a to si domyslite) ... je smutne ze vela zien nas muzov hadze do jedneho vreca !

H2O

jajka nesuhlasim, kamaratstvo medzi mužom a ženou je realna zaležitosť, len ono sa to po čase z jednej, alebo druhej strany zvykne zlomiť. Ale všeobecne ak je človek extrovert, tak mu je jedno či je s mužom, alebo so ženou, hlavne potrebuje mať komu hučať do hlavy ..

jajka001_

ze bohuzial ma pravdu. kamaratstvo medzi zenou a muzom nemoze byt. dokonca, ja som chodievala bezne von s kamosmi ak tam bol moj partner ale bez neho to bolo vyslovene divné. vzdy je tam nieco viac, a ak tam nic nie je, tak proste ten vztah nie je, muz nebude s tebou zabijat cas ak mu o teba nejde.
je to tazke ale skus najst normalne zeny. tebe by sa tiez nepacilo keby tvoj priatel chodil von s kamaratkami.