vlastna hlupost

Príspevok v téme: vlastna hlupost
sss

Ahojte potrebujem pomoc.spravila som nieco co sa neda len tak lahko odpustit. podviedla som svojho priatela ktoreho hrozne moc milujem. nebolo to z lasky k tomu druhemu skor len z toho ze som chcela skusit nieco ine nove.ale nic viac. nic k nemu necitim skor len odpor a nenavist.teraz sa citim hrozne lebo som ublizila cloveku ktoreho tak strasne milujem a on mi uz nikdy nebude moct verit.co mam robit ako ho mam ziskat spat? prosim pomozte mi.ja uz nechcem zit moj zivot nema zmysel.chcem vsetko vratit spat ale to sa uz neda.prosim co mam robit?? pomooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc

sss

a co mam ece robit co? ja uz neviem proste uz fakt ma nic nenapada. ja som mu povedala ze som ochotna sprasvit vsetkoooooooooooooooo co len povie

frajer sss

Okrem toho si myslim,ze vela muzov a asi aj zien by to riesilo mozno troma slovami a uz by sa nikdy nevideli.Men proste ona za to stoji aby som zostal aspon pri nej a ked bude potrebovat pomoc rad pomozem ,ale o niakom vztahu a dovere teraz dlho nechcem ani pocut.

lencok

sss nechcem to tu rozoberat, ale riskni to...z vlastnej skusenosti....mozno raz pride den kedy bude dovera opat 100%, vidim ye ta to mrzi bojuj o neho a dokaz mu ze ti na nom zalezi, aspon sa o to pokus, aby si vedela ze si preto spravila vsetko, drzim palceky

Dee

to je pravda, skus ak bude ochotny, tym asi nic nestratis.
Drzim ti palce a netrap sa tym velmi, radsej cakaj co podnikne on.

lencok

sss mas to tazke...ja viem...mne sa stalo ze jeden chalan na mna naraficil ze som podviedla svojho chlapca, sme spolu uz 6 a pol roka...a mohlo to dopadnut vseliako...vtdy som prezivala muky, ale nastastie mi moj drahy veril...no ale to je iny pribeh.
Do tvojho pribehu moc nevidim, teda ako si mu to povedala...co on na to atd...ale necuduj sa ze teraz je taky aky je, velmi ho to musi boliet...ak ti raz aj odpusti nieco tam ostane a je uz len na tebe ziskat si jeho doveru spat. Teraz je to na nom...

frajer sss

Tak dopredu sa ospravednujem za gramaticke chyby.
No dozvedel som sa to vseli ako,lenze ide o to ,ze ja som sa jej pytal ci sa nieco deje ,ze ak ano ze to niak vyriesime.No ona si myslela ,ze cim viac bude klamat tak to bude lepsie asi tak o trityzdne som sa to dozvedel.Stalo sa mi uz raz nieco podobne a nikdy som neveril ,ze zazijem toto este raz.Ja som ju miloval na do vsetko a daval som jej vsetko co som mohol.Kedze sa stazovala ,ze nikam nechodime tak isla von sama a ako to dopadlo viete vsetci.Proste najviac ma doraza ,ze ona mala z toho potesenie mozno ten osial ako tomu hovori.Ja sa proste za to co spravila ,nehnevam ,ale moju doveru dlho a mozno uz nikdy neziska.Hladal som v tom aj moj kus viny a mozno ,ze tam je mozno nie,mozno jej nieco prii mne chybalo to ja uz neviem snazil som sa a keby to chcela riesit skor nedbam a asi by som odpustil ale nie po mesiaci klmania a zabavy.

sss

presne tak ako hovori majda.ako mozete hovorit ze som ho nemilovala.proste sa stalo a nikdy si to neodpustim ale to neznamena ze som ho nemilovala alebo ho nemilujem.

majda

Prečo všetci súdite. Pokým nepoznáte kompletné pozadie je trúfalosť hovoriť asi si ho veľmi nemilovala. Niekedy s tým láska nemá nič spoločné. Stalo sa a je na nej a na nom ako sa k tomu postavia. Veriť tomu že ľudia sú si celý život verný je už žiaľ len rozprávka. nehovorte nikdy.