Mozno vam to pride smiesne, ale nedokazem sa ucit :-D Mne sa to tak hrozne nechce, tak ma to nebavi, ze sa k tomu neodkazem doonutit, aj ked si to citam ide to len tak pomimo mna, ja si to proste ani nechcem pamatat mne je to cele ucivo tak strasne ukradnute... Najhorsie na tom je, ze do konca aprila mam odovzdat 4 eseje 7 stranove, a ja neviem ako ich napisem... ked som pozeral tie temy a povinnu literaturu, to su tak sproste temy, a dana literatura nema ani hlavu ani patu, to len citam citam jednu stranu dokola a ani neviem o com to je, text s nulovou informacnou hodnotou... som v koncoch :-D
Nechut do ucenia
no problem je ze mna nebavi nic :-) tak som volil najmensie zlo - to co mi najlepsie slo na gympli... ale aj to mi je teraz nejako zatazko :-/
no pockaj.. akoze sa ti nechce ucit a si na vysokej? :D.. zaujimave :) to si si asi vybral taku ktora ta nebavi, co?
ale ja myslim vysoku :-D to je asi horsie, ze? :-D
ked myslis strednu tak tie 2 roky uz nejako prejdes :D.. vacsina chlapcov je aj tak taka ze sa im nechce moc ucit..musis mat len silnu volu :D..
Do druheho... tie predchadzajuce eseje sa nejako este dali spravit, ale teraz to uplne zabili temami :-/ Naucit sa vzdy nejako po dlhom boji sam so sebou naucim, vacsinou to spravim sice len tak tak ale staci :-D Ucim sa tak den - dva pred skuskami, skor sa neprinutim, musi mi "horet pod zadkom" :-D
a do akeho rocnika chodis ?