ako zvladnut rozchod

Príspevok v téme: ako zvladnut rozchod
still

Zdravím, prosím o radu, po siedmich sa so mnou rozisla priatelka, s odovodnenim ze ma ma rada uz iba ako kamarata. Som z toho riadne mimo, ale po poriadku.
Nikdy sme sa nehadali, velmi dobre sme si rozumeli, prezili sme aj tie spolu najtazsie chvile, boli sme si vzdy oporou. posledne dva roky zacal vztah pomaly upadat, snazili sme sa ho ozivit dovolenkami, nepohlo. Je pravda ze som ani ja nebol celkom spokojny, jeden cas som aj hladal unikovu cesticku, ale vedel som ze sa lubime, ze to prekonáme. bral som to tak ze do kazdeho dlhorocneho vztahu sa casom dostane rutina, zvyk, aj nuda. takto postupne upadalo upadalo az koncom roka z nezavaznej debaty vyplinulo ze sa chce so mnou rozist.uz ju vraj nepritahujem. taky som bol v soku ze som ani neprotestoval, ked som sa spamatal robil som co som mohol ale nezvratil som to. odstahoval som sa teda, na jej ziadost sme ostali akoze kamarati, ale skuste sa kamaratit s niekym koho milujete. zivil som v sebe este nadej ze odlucenie nam pomoze, ze si uvedomi ze jej chybam. tak sme sa sem tam stretavali aj po rozchode, hoci to bolo pre mna tazke. az teraz po troch mesiacoch som zistil dost ponizujucim sposobom ze uz tri mesiace ma ineho. dokonca s nim bola v kontakte uz vtedy ked sme este spolu bývali. toto ma uplne polozilo, som z toho na dne, kym som ja cakal a vyrovnaval sa z rozchodom ona ma uz trojmesacny vztah. uz tri dni nejem, len slopem, som z toho absolutne v mimo. nas vztah mal krizu, to viem, ale rozchodom by som to ja neriesil. co mam robit? vyvolavat jej nechcem, aj tak to nezmenim, ale len tak sediet ma nici. samozrejme ked som sa to dozvedel tak som jej hned volal, alkoholom povzbudeny som jej povedal aj to co som nemusel, to uz je jedno. len sedim a rozmyslam co mam robit. mam prerusit kontakt? je tu vobec este nejaka sanca? ona mi tvrdi ze som skvely clovek, a chce sa kamaratit, ale to je pre mna neprijatelne, ved som si s nou planoval buducnost. co mam robit?

soffa

samozrejme ze sa neda kamaratit s niekym s kym si planoval buducnost.tiez myslim.aj ja mam7 rocny vztah tak ta viem pochopit.razne presus kontakt.,to bude pre teba najlepsie,lebo sa budes len trapit.to ze ma ineho,hovori za vsetko.chod sa niekam zabavit s kamosmi,zabudnes po case uvidis,aj ty si niekoho najdes,neboj.hlavne nepi to nie je riesenie.obnov kontakty,samota je zla,.ani nevies a aj ty budes mat niekoho ineho...mozno lepsieho...