Rozhodla som sa schudnúť! Kašlem na tie blbé diéty ktoré poruším hneď na druhý deň. Začínam jesť 5x denne a športovať nech do leta dáko vyzerám. Budem tu písať svoje jedálničky a rada si prečítam čo robím zle :) Môžte sa ku mne pridať, spolu nám to pôjde ľahšie.
Chudnem
hlavne že dačo šlo dole :) držím palce nech tak pokračuješ a vydržíš to
simonaxx,ja mam dnes 29 den,zacinala som z 70 kil,a dnes rano som sa vazila,a mam 66.9.Nie je to moc,ale ja mam spomaleny metabolizmus,a vek 45 rokov.ked som bola mladsia tak nebol problem dat dole za mesiac aj 8 kil.Ale dodrziavala som od januara racionalnu stravu,uplne vylucila sladke,nic mastneho,peceneho,a za 2 mesiace ani gram dole.Touto 90 dnovkou,sa mi to aspon pohlo,som rada.
no kukla som si tu 90 dnovu dietu, ale nepaci sa mi, skusim nieco ine, nieco co budem robit cely zivot, skusim kuknut zaklady zdraveho stravovania a naordinujem si nieco sama
carey, inak ja mam pas dost utly, ani nohy nemam skarede, len ma stve ten obrovsky zadok, ale aspon mam k tomu primerane prsia 75/D, takze velke prsia, stihly pas, rovne brucho, obrovsky zadok a nohy? no nezabijem sa
taka venusina postava
ahojte baby, no precitala som si co ste pisali, ja dufam ze sa nam vsetkym podari nas vytuzeny ciel.
Angela, inak sranda lebo ja mam tu istu vysku ako ty a uplne ten tuk mam inak rozlozeny - myslim miery mam uplne ine a vahu 63kg, v pase 73, cez boky dakych 93 a stehna mam 59...ale mozno mas viac svalov ako ja :)
ja tiež bývam s rodičmi a oni sa mi tiež nikdy neprispôsobujú... tak som na to sama, iba odolávať... a k tej 90 dnovej máš tu rôzne témy pozakladané alebo si vygoogli :)
a co je to ta 90 dnova dieta zac??
no aj ja by som mala upravit svoju stravu, ale ked to jedlo tak pekne vonia a najvacsi problem je ten, ze este zijem u nasich a moja mama velmi rada vari, takze vsetko jedlo co zjem mi pripravi ona, dokonca mi ho aj naserviruje, ju to strasne bavi, a ked jej poviem, ze mohla by si pouzivat menej tuku ci soli, tak sa trolinku naduje na mna
no ale planujem ist dnes do obchodu a zmenit zakladne potraviny, z ktorych by mohla varit pre vsetkych
no napr. som dnes mala na ranajky dve volske oka bez slaninky a chleba a k tomu velka kava s mliekom no odmietnite to ked to je na stole akonahle pocuje otvorit moje dvere, ale asi aspon tie ranajky by som si mohla robit sama a ovplyvnit to
čawte kočky, tak ja som sa dala na tu 90 dňovú, akurát mám prvý deň. Hádam zo mňa ubudne :))
takze moje mieri, mam 173 cm, 67 kg, pas 69,5 , brucho 79,5 , zadok 103, stehna 57,5
a chcem schudnut 4-5 kg