ahojte mam taky problem uz 3 aj pol roka som s priatelom (od mojich 15 rokov) a v poslednom case ma uz nepritahuje.Ked s nim niesom mam velku chut na sex a ked som s nim tak ma to uplne prejde.Ked spolu spime tak mi to pride jak nasilu (z mojej strany).Pripadam si ako keby som spala s kamaratom.Uz mi aj bozkavanie s nim prekaza.Myslim,ze je to aj tym ze sme spolu dlho a som este mlada.Dost ma to mrzi ze je to takto ze uz necitim to vzrusenie ako kedysi.Chcela by som to nejako napravit aspon sa o to pokusit ak mate nejake skusenosti alebo dobre rady prosim poradte co by mohlo pomoct.Take rady ze najdi si ineho to nemusite ani pisat mam ho az moc rada nato aby som ho nechala...dakujem za kazdu radu
uz ma nepritahuje..prosiim poradte mi
Alzbetka dakujem za radu,len bojim sa toho ze to nic nevyriesi a mozno len zhorsi ak si bude mysliet ze ma to s nim uz nebavi.Napadlo ma uz vela veci napr. skusit nejake afrodiziaka alebo tak :) len nepoznam nic konkretne.Mozno by to vyriesilo moj problem...
Skus byt k nemu uprimna a povedat mu co ta trapi a porozpravajte sa o tom :) skuste si svoj vztah ozivit oni to vzdy funguje..mozno ste spadli do isteho stereotypu ktory je potrebne zmenit..staci zmenit drobnosti :) a ked to aj tak nepojde, tak neviem ci by si chcela aj nadalej zostat s niekym kto ta nepritahuje..to bez toho ako vsetci vieme nejde :)