Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto sa prida?

Príspevok v téme: Kto sa prida?
zacinam

Od pondelka drzim dietu pri ktorej si vazim potraviny a moj jedalnicek je takyto.ranajky kava,desiata 30dkg musli so sojovym mliekom,obed ryza sojove maso zeleninka ,olovrant kava a jablko alebo naco mam chut a vecera jogurt a co ostalo z obeda toto vsetko sa mi vmesti do 6000kj denne takze nehladujem.pijem cajiky bez cukru a cistu vodicku.A za tri dni mam 2kg dole.Prida sa niekto kumne nech niesom sama???

zacinam

najlepsie by bolo vypocitat si bazalny metabolizmus a podla toho budes vediet najlepsie kolko mozes ty prijat kj..ak nevies co to je daj si do googlu vypocet bazalneho metabolizmu

zacinam

Iste ze nemusis zjest len tych 6000kj ja som si dala hranicu do 7000kj ale pri mojej strave mi vychadza len 6000kj.Skoro na kazdych potravinach mas napisane kolko obsahuju kj na 100g takze si kazdu potravinu odvazim a zapisem kolko ma kj.a ked to nieje napisane na obale tak hladam tu www.kaloricketabulky.cz
Mne treba schudnut min 10kg ale na zaciatok si davam len 5kg a uvidim ako mi to pojde.A co sa tyka stravy nemusis mat taku aku ja jezd co chuti tebe len vaz a zapisuj.

KV

A to kazdy den musim zjest iba tych 6000kj ci ako a kolko potrebujes schudnut lebo ja dost ale by som sa pridala ale ja som s toho trosku laik ze ako sa tie kj pocitaju ale ak mi to vysvetlis tak idem do toho