podviedol ma

Príspevok v téme: podviedol ma
Tahoua

ahojte, pisem sem lebo potrebujem poradit od objektivnych nezainteresovanych ludi. S (teraz uz ex)priatelom (24) sme spolu rok a pol, vsetko v poriadku, az vcera isiel von s kamaratmi, opil sa a vyspal sa s nejakou babou. Nechapem to, proteze nemame resp sme nemali absolutne ziadne problemy. Sam to odovodnil tym, ze sa opil a nevie co robi, aj ked samozrejme to nie je ospravedlnenie toho co spravil ani nahodou.Viem, ze to velmi lutuje, chce aby som mu dala este sancu dokazat mi ako mu na mne a na nasom vztahu zalezi, a ze to bola najvacsia chyba jeho zivota. Ja vaham a neviem, viem, ze to chce cas, kopec casu. Neviem co robit, je tu niekto kto prezil cosi podobne?

Decado

no ze sa ti priznal, vobec nemusi znacit, ze je charakter!
mozno sa len chcel zbavit pocitu viny a takto to preniesol na teba.
vinu citil, lebo tak sme vychovavani, ze nevera je zla.

tazko teda radit, neplatia rovnake rady na vsetky pripady. Ak vsak bol tak opity, ze nevedel, co robi, tak to je blbost, to by ani velmi nevladal sexovat. vedel velmi dobre, co robi.
akurat alkohol mu \\\"poradil\\\", ze na tom \\\"TERAZ\\\" nezalezi, v tom momente mu to bolo fuk. to, ze ho to trapi potom, neznamena, ze to nespravi znova.

zvol rozchod a razantny, ak v nom naozaj pohlo svedomie, nech si to pamata a snad to pomoze jeho buducej. tebe uz to nema ako pomoct. alkohol je trapna vyhovorka.

Fidelity

taktiež súhlasím so všetkým, čo tu bolo napísané..
mne je úzko už len pri pomyslení, že by priateľ niekam išiel a tam sa spil.. hoci ma na stokrát uisťuje, že by nič nevyviedol, myslím si svoje.. alkohol je zlý kamarát..
ak by sa mi stalo to, čo tebe.. asi by som mu nedokázala odpustiť.. a asi ani zabudnúť.. bolo by mi z neho na vracanie a pravdepodobne by som mu to vyhadzovala stále na oči, ako sa poznám..

ffft

To nieje o tom ze ked nevie pit tak nech nepije. Alkohol posobi na cloveka tak ze medzi inym potlacuje jeho moralne a usudkove zabrany a clovek rob to coby chcel a sa hanbi, alebo nema odvahu alebo mu v tom brania nazory spolocnosti. Takze toto nie je o tom alkohole ale nim. To ze po tom vnutorne tuzi je jedna vec a ze mu na tebe zalezi, priznal sa a nechce o teba prist je druha.

LETICIA

JA TI ODPORUCAM UZ ZIADNU SANCU NEDAVAT Z DOVODU TAKEHO, ZE STALE TO BUDES MAT PRED OCAMI A VZDY KED SA BUDETE HADAT NA BANALITACH NAPR. ZE PRECO NIEJE NA OBED KNEDLIK ,ALE ZEMIAKY STALE TO SKONCI PRI TOM AKO TA PODVIEDOL...

polepetkova

Nepredokladám, že pil prvýkrát. Takže dobre vedel, čo s ním pitie robí. Takže s tým mohol viac než počítať. Takže to urobil vedome.

Bebeka

Nerozumiem, prečo ľudia pijú, keď potom nevedia, čo robia... Žiaľ, dnes je to asi "v móde". Som rada, že nemusím pri mojom priateľovi riešiť takéto problémy! Pre mňa osobne by výhovorka na alkohol nebola asi nič platná, pretože rozumný človek sa mu vyhne, pokiaľ pozná jeho účinky a doma na neho myslí oddaná priateľka!!!

alussska

Priznal sa Ti, to zančí o tom, že je charakter aj napriek tomu čo urobil. Keby bol chrapúň, nedozvieš sa o tom, ututlal by to a išli by ste ďalej. Žila by si s ním v domnení, že to nikdy nespravil. Ja Ti radím, odpusti mu, ale daj si podmienku, že ak sa to ešte niekedy zopakuje, tak tým nadobro On ukončí Váš vzťah.