baby poradte...aka je najlepsia metoda na predlzenie vlaskov? taka ktora vlasom az tak neublizi, najdlhsie vydrzi, proste naj...a kolko priblizne stoji na slovensku...chcem si dat predlzit vlasky len momental som v zahranici, a neviem zatim...co a z coho vybrat...poradte please...mimochodom mam tmave...farbene na cierno jemnejsie vlasy...poplecia takmer...diky moc
Najlepsia metoda predlzovania vlasov?
Ja odporúčam metódu po prameňoch eurolokmi. Nezaťažuje vlasy, takže môžu prirodzene rásť a nijako sa nepoškodia. Salon IX v BA alebo v BB používa na predlžovanie super euroloky, ktoré sú lepšie ako klasické a veľmi dobre držia. Takisto čo sa týka cien tak sa pohybujú okolo 250-350€ čo je super. Takže vrelo odporúčam :).
xyzz
ono to nieje take jednoduche nechat si narast, mne v zivote vlasy dlhsie ako po ramena nenarastli. A vobec nevyzeraju umelo, keby som sa sama nepriznala, nikto by to v zivote nezistil ;)
sama za seba mozsm povedat ze ani tak nezalezi na tom aka metoda ale kto ti predlzuje vlasy, na tom si daj velmi zalezat, moja znama mala predlzene vlasy keratinom tyzden a skoncila s kratkymi vlasmi, ja mam keratinom predlzene uz rok, ziadny problem, uprava uplne skvela , ani neviem ze ich mam predlzene, v zivote mi nevypadol ziadny pramienok,uz som bola aj na posuvani...proste som maximalne spokojna a isla by som znovu
ja doporučujem silikónové ringy, mám ich niečo cez rok, robili mi to v košiciach v jednom salóne /0918582036/a je to super, stálo ma to 333,- eur a mám 55 cm dlhé vlasy, 130 prameňov. Clip in som mala predtým ale keďže som ich nosila denne tak som po nich mala také malé lisinky na hlave, takže nie je to až také bezpečné.
blink vyzerajú ;) a ak si jedna z tých "šikovnejších" a vyberieš si neodpovedajúci odtieň, to je podívaná :))
a nevyzerajú tie clip in umelo? rozmýšľam že by som si ich kúpila. a tie vlasy po niekoľkých mesiacoch ako vyzerajú? sú stále pekné a lesklé či ako? a nejaká špeciálna starostlivosť je potrebná?
Najlepšia? Nechať si narásť.. Aj tak to väčšinou vyzerá hrozne umelo a ohavne
najlepsie by som pvoedala clip in. su lacne neposkodzuju sa a das si ich kedy chces.. najosvedsenejsia metoda predlzovania ja mam 51 cm za 55 eur .. su to vlasky na sponkach .. mozes is pozriet video.. www.youtube.com
kup si vlasy na klipy.. clip in.. ja to mam vlasy ti to nemá ako zničiť, keďže tie predlžené vlasy sú vlastne na sponkách a to si pripínaŠ do tvojich vlasov. možeš si to nasadiť kedykolvek, nemusiš to nosiť stále a môžeš si to dať kedykolvek dole a stoji to na SR okolo 50-100eur :)vela štastia
Miška ani jedna! Ja som mala vlásky predlžené, na prvý krát ma to vyšlo fakt draho okolo 500 EUR! Potom stále farbiť vlásky u kaderníčky, posúvať clipy, meniť tie želiezka, zas niekto si na vlásky nevie zvyknúť, občas Ti dáky clip vypadne, zase utekať za kaderníčkou. Ja som si to po roku dala dole...a za ten rok som minula strašne veľa peňazí, začo som mohla mať radšej dalšiu parádnu dovolenku pri mori :)